hala Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 Mam taką sprawę poszukuje części do KMX125 a dokładnie tłok, pierścienie, cylinder- w sumie to całą górę. Czy ktoś wie gdzie mógłbym dostać te części? Zatarł mi się silnik i teraz nie wiem czy lepiej cylinder dać do szlifu czy kupić nowy? Z góry dziękuję!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin1989 Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 Kup nowy tłok i pierścienie, cylinder daj do szlifu razem z nowym tłokiem żeby go dobrze spasowali i po kłopocie. Quote Zadbaj o zdrowie z najlepszą wyciskarką do soków! Zapraszam do odwiedzenia sklepu w Warszawie, sprawdź na http://alesoki.pl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rajdowiec Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 pod warunkiem ze jest tuleja w cylindrze bądz nikasil (w dobrym stanie) bo jesli biedzie porysowany nikasil to niestety bedziesz musiał cylinder tulejować :banghead: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts