turtel Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Wiem, że w obliczu tak przyjemnej wycieczki nie ma to żadnego znaczenia, ale jako ciekawostkę dodam tylko, że spalanie wyszło mi 4.15 l/100km a jeszcze nigdy wcześniej nie udało mi się zejść poniżej 4.45. Pepe: świetne fotki :) , dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Jeśli ktoś chce fotki w dużej rozdzielczości w niewielkich ilościach to dawac maile na PW. Podawajcie kolumnę i wiersz z albumu googli. Pomału (bardzo pomału :flesje: ) będę wysyłał. Duże ilości mogę nagrac na płytki.pozdrawiampepe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotek_73 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Rozdzielczość 1600 x 1200 juz nie jest taka zła :lalag: I tak się nie mieści na ekranie :clap: przynajmniej mojego kompa :biggrin: Cytuj PozdrawiamMaciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Upload Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Rozdzielczość 1600 x 1200 juz nie jest taka zła :lalag: I tak się nie mieści na ekranie :clap: przynajmniej mojego kompa :biggrin: Kurcze mam problemy ze zdiątkami i nie dam rady ich tak szybko poublikować PozdrawiamKrzysiekMagistrala 1.6 P.S.dopiero wczoraj w nocy dotarłem do domu Cytuj www.motosapiens.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotek_73 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 to coś strasznie długa trasę mialeś z tego Orlenu do domu ;) Cytuj PozdrawiamMaciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Dorzucam kilka zdjęć.Zdjęcia Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisSV Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Witam Niestety 19 nie moglem jechac wiec sie nawet nie odzywalem, ale moze sie "ekipa" w najblizszy weekend gdzies znowu wybiera i mozna by sie zabrac ? Pozdr kris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Upload Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Uff.Wreszcie Po zmianie serwera mam kilka fotek"I kogo kochacie?"Sorka za jakość Wykorzystałem kilka Waszych fotek żebym mógł na nie zawsze spojrzeć http://krzysio.org/spacerek/album0.html Pozdrowienia I do następnego KrzysiekMegi 1.6 (jest w niej całkiem energiczna duszyczka) Cytuj www.motosapiens.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotek_73 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 a jak można sobie sciągnąć jakies zdjęcie z tego albumu? to jest we flash'u.... Cytuj PozdrawiamMaciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Upload Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 (edytowane) a jak można sobie sciągnąć jakies zdjęcie z tego albumu? to jest we flash'u....A które szanowny pan życzy? KM16 P.S.Tirkiller odgraża się że we wrześniu robimy repete - tyle że gdzieś dalej, może JanowiecAle o tym w nowym wątku - już wkrótce Edytowane 24 Sierpnia 2007 przez Upload Cytuj www.motosapiens.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotek_73 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 A które szanowny pan życzy? SIMG2955, SIMG2970 :crossy: Cytuj PozdrawiamMaciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Tirkiller odgraża się że we wrześniu robimy repete - tyle że gdzieś dalej, może JanowiecAle o tym w nowym wątku - już wkrótce Jak tak dalej będzie :wink: ;) to nie opchnę mojego motóra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Jak tak dalej będzie to nie opchnę mojego motóra.Póki sezon trwa, trzeba śmigać na maxaTirkiller odgraża się że we wrześniu robimy repete - tyle że gdzieś dalej, może JanowiecAle o tym w nowym wątku - już wkrótceSam Janowiec to troszkę mało do zwiedzania, trzeba dodać coś jeszcze. Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Ale jak sprzedam i bedą sprzyjające okoliczności to łapie sie na plecaka :icon_mrgreen: Nawet oddam siebie w rece jakiejs "jasnowłosej" :biggrin: ( :lalag: w zasadzie to nawet bym wolał :icon_razz: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Upload Opublikowano 3 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 (edytowane) Szanowni czytelnicyW związku z polepszeniem mojej sytuacji zawodowej i przygotowaniami do zamiany hobby na zawód, co definitywnie (mam nadzieję) nastąpi jeszcze w tym roku Zmuszony jestem odwołać wszelkie roszczenia względem organizowania Spacerków w tym sezonie Za co serdecznie przepraszam.A jak wszystko się zakończy sukcesem to chętnie zaproszę wszystkich na Grandę Opendę PozdrawiamKrzysiekMegi 1.6 Edytowane 3 Września 2007 przez Upload Cytuj www.motosapiens.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi