drzewulec Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 (edytowane) Drzewulec melduje swój powrót. Było GIT :buttrock: Nawinięte jakieś 220 km.Podziękowania dla wszystkich :D za super fajoską wycieczkę i "dreszczyk emocji" :banghead: Edytowane 19 Sierpnia 2007 przez drzewulec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 :buttrock: Ok było mimo wolnego tempa i dawki zgrozy z tirem :D dzieki za fajny wypad :banghead: ps. do nastepnego razu :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Upload Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 :icon_mrgreen: Ok było mimo wolnego tempa i dawki zgrozy z tirem :icon_biggrin: dzieki za fajny wypad :icon_mrgreen: ps. do nastepnego razu :buttrock: Według mojego drogomierza (licząc od stacji sHELL do domu) zrobiłem równiusieńko 200kmI muszę wam powiedzieć jedno.Byłem dość sceptycznie nastawiony wiedząc jak potrafią się zachowywać ludzie w "kupie" (a miałem już okazję tak troszkę polatać) A tu jednak okazało się że wyszło naprawdę świetnie!BARDZO wam wszystkim dziękuję w imieniu własnym Żony i TIRKILLERA!Śruba już wykręcona i wstawiona nowa (u tirkillera) Dzięki RAYO!Moje fotki będą najwcześniej jutro późnym wieczorem bo dopiero wtedy dotrę do domu!Aż mi się wierzyć nie chce że to była "nasza" pierwsze wycieczka bo zachowywaliście się jak całkiem niezła sfora.Przepraszam za ubogi program artystyczny ale przynajmniej będzie kolejny pretekst żeby się znowu razem przespacerować.Winszuję cierpliwości wszystkim tym co cały czas jechali na drugim biegu Pozdrowienia Kasia I KrzyśMagistrala 1.6 Cytuj www.motosapiens.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotek_73 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Tempo było spoko, można było pooglądać okolicę, a nie tylko rozmazany obraz obok :icon_mrgreen: W tym miejscu kilka fotek z tego wypadu :icon_biggrin: Cytuj PozdrawiamMaciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 To był fajny spacerek w miłym towarzystwie :icon_mrgreen: szkoda, że taki króciutki.Pozdrawiam wszystkich :icon_biggrin: , zawsze jestem chętny do następnych spacerków krótszych czy też dużo dłuższych. Do zobaczenia na trasie. Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Mi wyświetliło tylko 188km, wiec na wszelki wypadek dobiłem jeszcze do 250 solo. Wypadzik bardzo przyjemny, taka kontemplacyjna jazda zdecydowanie ma swoje zalety. Zdecydowanie pisze sie na kolejny raz. Pozdrawiam wszystkich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Dzięki wszystkim za miłą przejażdzkę. Poniżej parę fotek do wspomnień.parę fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 :D :P :biggrin: Zdjęcia pierwsza klasa. Podziekowania dla reportera i kronikarza, syna Pepe-go za fotograficzną dokumentacje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RayoV6 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Dziękuję wszystkim uczestnikom za wspaniałą wycieczkę.Moim zdaniem był to popisowy pokaz jazdy w grupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 zazdroszcze Wam przejazdzki...szkoda, ze musialem zostac w domu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Mialem ochote sie gdzies przejechac ale odpalilem forum o 9:55:((( Coz moze nastepnym razem - jak nie zaspie;) W kazdym razie wczoraj nie bylo komu salutowac w Wawie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotek_73 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Co się odwlecze to nie uciecze, wiec następnym razem powinno sie udać :biggrin: Cytuj PozdrawiamMaciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas77 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 (edytowane) Witam! Wlasnie sie zalogowalem. Na poczatek chce pozdrowic wszystkich z ostatniej wycieczki a w szczegolnosci Piotra czyli TIRKILLERA - dzieki za info :cool: . Brawo dla organizatora noi czekam na kolejnea wycieczke, bylo super noi ta kultura na szosie zadko spotykana , aby tak dalej :clap: . Pochwaly dla Kawasaki ze wytrzymal nerwowke przez caly czas jadac z predkoscia 80 :clap: Pozdro dla wszystkich jeszcze raz do zobaczenia na nastepnej przejazdzce i na szosie. Edytowane 21 Sierpnia 2007 przez wojtas77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 witam :banghead: wojtas77 na forum :) niebyło tak wolno momentami łpałem 120 :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas77 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Hey! CASTRO najwazniejsze ze bylo spoko, aby nastepny raz wypadl :banghead: noi gdzies dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi