Skocz do zawartości

Spacerek "byle z Warszawki" Niedziela 19.08

Upload
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

:icon_mrgreen: Ok było mimo wolnego tempa i dawki zgrozy z tirem :icon_biggrin: dzieki za fajny wypad :icon_mrgreen: ps. do nastepnego razu :buttrock:

Według mojego drogomierza (licząc od stacji sHELL do domu) zrobiłem równiusieńko 200km

I muszę wam powiedzieć jedno.

Byłem dość sceptycznie nastawiony wiedząc jak potrafią się zachowywać ludzie w "kupie" (a miałem już okazję tak troszkę polatać)

A tu jednak okazało się że wyszło naprawdę świetnie!

BARDZO wam wszystkim dziękuję w imieniu własnym Żony i TIRKILLERA!

Śruba już wykręcona i wstawiona nowa (u tirkillera) Dzięki RAYO!

Moje fotki będą najwcześniej jutro późnym wieczorem bo dopiero wtedy dotrę do domu!

Aż mi się wierzyć nie chce że to była "nasza" pierwsze wycieczka bo zachowywaliście się jak całkiem niezła sfora.

Przepraszam za ubogi program artystyczny ale przynajmniej będzie kolejny pretekst żeby się znowu razem przespacerować.

Winszuję cierpliwości wszystkim tym co cały czas jechali na drugim biegu

Pozdrowienia

Kasia I Krzyś

Magistrala 1.6

To był fajny spacerek w miłym towarzystwie :icon_mrgreen: szkoda, że taki króciutki.

Pozdrawiam wszystkich :icon_biggrin: , zawsze jestem chętny do następnych spacerków krótszych czy też dużo dłuższych.

Do zobaczenia na trasie.

Witam! Wlasnie sie zalogowalem. Na poczatek chce pozdrowic wszystkich z ostatniej wycieczki a w szczegolnosci Piotra czyli TIRKILLERA - dzieki za info :cool: . Brawo dla organizatora noi czekam na kolejnea wycieczke, bylo super noi ta kultura na szosie zadko spotykana , aby tak dalej :clap: . Pochwaly dla Kawasaki ze wytrzymal nerwowke przez caly czas jadac z predkoscia 80 :clap:

Pozdro dla wszystkich jeszcze raz do zobaczenia na nastepnej przejazdzce i na szosie.

Edytowane przez wojtas77