Izzy-MM Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 http://www.moto-magazyn.pl/aktualnosci/z_k...s_znow_w_polsce Tu macie trochę ciekawego info na temat NOTJ :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur_125 Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 FMX Katowice - ceny biletów.Diverse NIGHT of the JUMPs w Katowicach, ceny biletów zaczynają się od 60 zł (w promocji do 14 października) i zależą jak zawsze od sektora.Ceny biletów w promocji i bez prezentują się tak: 198zł=>165zł (sektor żółty)154zł=>132zł (sektor fioletowy)110zł=>88zł (sektor czerwony)77zł=>60zł (sektor niebieski) Ceny te dotyczą wejścia w jednym dniu:Piątek, 24.11.2006, 18:30Sobota, 25.11.2006, 12:30 SPODEK Cytuj http://www.drogadourzedowa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Siemka!Jada forumowicze do spotka? Mam juz bilety w domu na niedziele (bo na sobote juz nie bylo :D ). Wybralismy te za 49zl to chyba sie siedzi na samej gorze, mam nadzieje ze bedzie wszystko widac. Kiedy jest lepiej w sobote czy niedziele? Jade z 4 kumplami pociagiem mamy 511km do Katowic, ale zapowiada sie na to ze bedzie warto.Piszcie kiedy jedziecie i jaki sektor wybraliscie.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Kotek-Kłębuszek:::... Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 (edytowane) A ja dzisiaj zamówiłam bilety na sobotę :D Zaszalałam i będziemy na sektorze H :D Przy samej arenie :D (G jestu już cały zarezerwowany :) ) Mam nadzieję, że uda nam się jakieś super fotki zrobić :) Nigdy nie byłam na takiej imprezie, więc mam nadzieję, że będzie super :crossy: :) Edytowane 19 Października 2007 przez ...:::Kotek-Kłębuszek:::... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sidik Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 (edytowane) A ja dzisiaj zamówiłam bilety na sobotę :D Zaszalałam i będziemy na sektorze H :D Przy samej arenie :buttrock: (G jestu już cały zarezerwowany :buttrock: ) Mam nadzieję, że uda nam się jakieś super fotki zrobić :crossy: Nigdy nie byłam na takiej imprezie, więc mam nadzieję, że będzie super :crossy: :icon_mrgreen:na pewno uda nam sie zrobic, napewno bedziesz opita i na pewno bedzie super zabawa z znajomymi :crossy: ja to gwarantuje w koncu trzeba konkretnie obchodzic swoje urodziny:D edit:aha Kotku witamy na forum (X_x) Edytowane 21 Października 2007 przez sidik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Kotek-Kłębuszek:::... Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 na pewno uda nam sie zrobic, napewno bedziesz opita i na pewno bedzie super zabawa z znajomymi :buttrock: ja to gwarantuje w koncu trzeba konkretnie obchodzic swoje urodziny:D edit:aha Kotku witamy na forum (X_x) No nareście tu zajrzałeś :crossy: :buttrock: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stonki... Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Ja mam tylko nadzieje że w tym roku nie wypadnie jakaś żałoba narodowa jak to było w zeszłym,tfu tfu odpukac ....chociaż pomimo to impreza była niesamowita tylko jakos mało ludzi było jak na runde mistrzostw swiata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pralinka Opublikowano 23 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 ...mialam w planie pojechac, ale stwierdzilam ze u nas o tydzien pozniej obywa sie Nokia Freestyle Motocross ...a wiec wybieram sie tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 A ja jade w sobote i mam sektorek Czerwony K :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi