Jump to content

ktm lc4 gazniki i napinacz rozrzadu

Recommended Posts

witam

mam zamiar sprzedac swojego dra, juz mam nawet kupca, ktory zbiera pieniadze.

przegladalem sobie allego w celu sprawdzenia czy jest cos ciekawego co by mnie interesowalo i natknalem sie na cos takiego:

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M496524

napisalem do faceta

w silniku nie ma napinacza rozrzadu i gaznika

i tutaj moje pytanie czy gdybym ewentualnie kupil tego ktma to bedzie mi trudno znalesc gaznik i napinacz do niego? znajdzie sie gdzies uzywka w rozsadnej cenie?? jakie mniej wiecej koszty tych czesci?? szukalem na allegro i jakos nic nie moge znalesc...

pozdrawiam

brak gażnika rozumiem ale brak napinacza w poskladanym silniku juz nie (facet wymienil łańcuch a napinacza nie zalożyl ? lub łańcuch dobry a napinacz do wymiany ? ) cos tu nie tak ps. obym się mylił pozdro pawel

To jest dość dziwna sprawa... A co sie stało z tymi częściami??.. Ja Kiedys kupiłem silnik od enduro, miało być wszystko ok a sie okazało, że nie było napinacza, a dlaczego to juz sie nie dowiedziałem..

e cos mi sie nie wydaje zeby ten silnik bez konkretnej reanimacji odpalil , lepiej kupic caly silnik od 620, czesci sa tez na niemieckim jebaju

KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41

http://www.bikepics.com/members/rysiek24/