patryk3860 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 witam Mam problem, otóż : Mam cylinder do dt 80 lc2 polini o pojemności 100cm3 lub 105 na nicasilu , tłok który w nim pracował jest już do wymiany , tylko mam problem ze znalezieniem takiego tłoka do tego cylindra. Czy ktoś z was może wie gdzie moge taki dostać ?? Patrzyłem na stronach mielocha i olekmotocykle i nie znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Moge Ci taki tłoczek załatwić za 300zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zloty46 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 do poliniego taniej niż 300 zł nie będziesz chyba miał więc się zastanów szybkiej naprawy życze :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk3860 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 słyszałem że enduromax kupił taki tłok za 210 niewiecie gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 wez jego gg albo prv... takie trudne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk3860 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 jeżeli nie odpowiada to trochę trudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 w temacie o dt sprawdz ... tam chyba o tym pisal, pozatym nie ma go na jakis czas wiec nie panikuj :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi