mati kmx125 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Witam tak jak w temacie i jeszcze jedno jak czesto go zmieniac wystarczy raz na sezon :) dzieki pozdro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 motul transoil expert 10w40 .ja wymieniałem w kacie 2x w roku ale to było 250 gdzie się nie miesza biegami , 3x w roku nie zaszkodzi , oczywiście przed okresem zimowym i na wiosnę nowy Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacher Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 2x w roku to trochę mało chyba że za dużo się nie jeździ, ja u siebie w 300 olej wymieniam co 8-10 zbiorników paliwa, Tobie mati kmx muszę polecić forum motox, na forum pisze dużo osób które mają maszynki takie jak Twoja, i tam polecają wymieniać olej w crossówce co 5h jazdy, oczywiście przy ostrej jeździe raczej bez użycia sprzęgła. A co do olei, to mogę polecić oleje shella są na pewno b. dobre ale niestety dosyć drogie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi