Mamut Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Ponieważ praca poraz kolejny "uczyniła mnie wolnym" dołącze do szanownego towarzystwa w sobote rano. Tak czy inaczej zjawie się. :buttrock: Mamut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCYŚ Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 (edytowane) Cudowna wiadomość bo 1 wrzesnia (sobota ) w Złociencu dożynki a gwiazda bedzie zespół IVONA (progresywne disco polo)mega gwiazda z zeszłorocznego Polanowa !!!!!!!!!!!!Niesamowita kapela, zaskoczą was sa naprawde nieziemscy graja ostro !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :icon_mrgreen: :wink: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :bigrazz: PS ; właśnnie mnie zrypali że gminne dożynki są nie w samym złociencu lecz w wiosce darskowo nieopdal miasta :wink: Edytowane 31 Sierpnia 2007 przez MARCYŚ Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek 63 Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Czego taka cisza? Żadnych wrażeń po Złocieńcu? Nowe miejsce całkiem fajne, ale nie ma tego uroku, co Gęsia Łączka. Tam można było wszystko opanować wzrokiem, tutaj ludzie porozłazili się po kątach i trzeba było się trochę nachodzić i poszukać. "Proletaryat" dał czadu! Pozdrowienia dla Reni (Baryłki) i chłopaków.Do zobaczenia za rok. Cytuj https://motomisiek.rajce.idnes.cz/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Zlocieniec był bardzo fajny. Ale rzeczywiscie gesia łączka miała to coś.. Misiek chyba Widzialam Waszą ekipe przy domkach jakos...W kazdym razie palenie rowa było..Turlanie w oponie i pokaz dupy :D :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Co fakt to fakt miejsce super,ale gesia łączka to była patelnia, na ktorej wszystkich było widać;)Zachar czy ty stałeś na bramie?Dawaj swoje zdjęcie bo az ciekawa jestem czy to nie ciebei moj pijany mąz obraził, w razie co bardzo przepraszam za jego zachowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Zlot byl bardzo udany , miejscowka ciekawa , ale moim zdaniem na wieksze zloty , bo bylismy za bardzo rozsiani po osrodku. Ma to swoje plusy i minusy. Pozdrowienia dla Kołchoz Bajkers , ktorzy jak co roku dawali rade ;] , oraz dla ekipy z Piły :D Dla organizatorow dzieki za piwo za free , za udzial w konkursach , przez was umarlem w sobote o 23 :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zachar24 Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Co fakt to fakt miejsce super,ale gesia łączka to była patelnia, na ktorej wszystkich było widać:cool:Zachar czy ty stałeś na bramie?Dawaj swoje zdjęcie bo az ciekawa jestem czy to nie ciebei moj pijany mąz obraził, w razie co bardzo przepraszam za jego zachowanie. to chyba nie ja. albo nie pamiętam :wink: :evil: mnie można było zobaczyć na scenie, bo po rozpoczęciu zlotu łapałem za mikrofon.jednak dzięki za troskę, miło się zrobiło impreza po raz czwarty za nami. przydałoby się krótkie podsumowaniedzięki za dobre słowa. chcieliśmy by działo się coś nowego i dlatego zaryzykowaliśmy nowe miejsce. jest faktycznie fajne, ale na większy zlot. zobaczymy co się urodzi w następnym roku.mieliśmy jeden incydent,gdzie goście od nas zahaczyli samochodem motor i narobili wiochy. jednak wszystko sie dobrze - mam nadzieje - skończy. muzyka była fajna. woda z rowu uciekała :flesje: I na całe szczęście szczęśliwie do domciu dojechaliścieDZIęKI WIęC ZA ATMOSFERę I ZA TO żE BYLIśCE. ZA ROK WIęCEJ HELU - KINGSAJZ DLA WSZYSTKICH :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek 63 Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Misiek chyba Widzialam Waszą ekipe przy domkach jakos... Może w końcu się ujawnisz? Do trzech razy sztuka. Cytuj https://motomisiek.rajce.idnes.cz/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 A bo ja troche wstydliwa jestem... poza tym nie wiem o kogo pytac :) .. Chciałam podziękować za oklaski gdy spiewałam z helołin ( jako pierwsza) . :crossy: Olej do skutera którego nie mam napewno się przyda... ;) Zahar wode z rowu mam do dziś w butach... :( ale opone przepchalismy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOWARIAT Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Impreza udana na maxa ;) po Proletariacie 2 dni nie mogłem normalnie chodzić tak się wyskakałemmiejsce spoko tylko trzeba sie było namęczyć żeby namiot znależć :P Oby za rok znowu wypaliłoPozdro dla organizatorów :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Jesli ktoś ma fotki to wrzucajcie ja chętnie poooglądam. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Impreza udana na maxa :icon_razz: po Proletariacie 2 dni nie mogłem normalnie chodzić tak się wyskakałemmiejsce spoko tylko trzeba sie było namęczyć żeby namiot znależć :wink: Oby za rok znowu wypaliłoPozdro dla organizatorów :icon_razz: Tak sie sklada ze podnosilem Cie pare razy z ziemi , kiedy nogi zaniemogly :icon_twisted: .Dzialo sie pod scena oj dzialo . Po Proletariacie mialem to samo , a klopotow z namiotem nie mialem bo mnie zaniesli koledzy , ktorych serdecznie pozdrawiam :biggrin: Poookaz dziaaaada ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Zlot był po prostu boski :flesje::D:D zabawa naprawde supeer. Nie chce mi sie narazie wiecej rozpisywać powiem tylko pokaaaaaaaaażżżżż dziaaaaaaadaaaaaaaa :crossy:. Motowariat tez cie kilka razy spod sceny podnosiłem ;). pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOWARIAT Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Dziękuwa chłopaki Kto posiada niech zapoda jakieś foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker6 Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Szukam kolegów z Piły których poznałem na Złocieńcu w tym roku, zwłaszcza tego który mówił ze opiekuje się Velorexem :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi