rzemyk90 Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Witam. Moj kumpel ma rs 50 02 i jest taki problem ze po zdjeciu owiewki zauwazylem ze silnik trzyma sie na tylnich 2 srubach a z przodu miedzy cylindrem a dyfuzorem nie ma 3 sruby mocowania silnika. Zlapalem za silnik i ruszal sie na boki jak chccial. Zalozylem te 3 srube , skrecilem mocno i kolega po przejechaniu sie zauwazyl ze na wyzszych obrotach z okolic silnika dochodzi dziwny dzwiek, jakby jakies wibracje byly, i cos o cos pukalo , bez tej 3 sruby nie ma tego niepokojacego dzwieku. I teraz moje takie pytanie, czy kazda rs 50 ma mocowany silnik na 2 srubach ?? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakret2 Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 ja mam tez rs z 98r i mam mocowany silnik na 3 srubach a wibracje moga byc spowodowane tym ze poprzedni wlasciciel mogl grzebac przy sprzegle i zle zlozyl blaszki miedzy tarczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 31 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 A wałek wyrównoważający ?? Moze jego brak jest przyczyna tego niepokojacego dzwieku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi