Jump to content

Jak odblokować Honde Nsr 125

Recommended Posts

Najpierw może kupcie... dopiero wtedy się okaże czy będzie zablokowana, czy może nie...

Blokady mogą być <> tłumik<>zębatki<>na module<>gaźnik<> chyba tyle. Jak się mylę to proszę mnie poprawić... POZDRAWIAM

http:// www. youtube.com/watch?v=58UQ3PZctuA Passion of motorcycles :)

• 3 years later...

witam.

Mam hondę nsr 50 z 1995 r (mój rocznik ) ;D

Leci ona 55 km/h, jak dla mnie trochę mało (jeżdzę tyle na moim rowerku po prostej ^ ) a słyszałem ze te nsr osiągają nawet 90 km/h Moja ma 4 biegi, wszystkie częsci oryginalne.

Tutaj fotka, nie wiem jka zrobić żeby pokazywała się w poście ;/

http://zdjecia.autogielda.pl/Z11/133/765/Z11133765862108.jpg

Czy ktoś ma może taki sprzęt i wie jka to odblokowac ? nie chcęwymieniać silnika, cylindra czy wydechu itp, bo nie mam na to kasy. Chcęw miarę tanim kosztem odblokować ją żeby leciała min te 75 km/h.

Szukałem juz w necie, ale nie znalazłem nic konkretnego na temat tego rocznika ;/ a wiecie że róznie bywa

z Góry dzięki za pomoc

Edited by xcrider

Witam! Napewno już to kiedyś przerabialiście lecz proszę aby ktoś mi to jeszcze raz napisał :icon_biggrin: bo chcć kupić to cacko a nie wiem jak je odblokować :biggrin: Z góry wielkie dzięki :notworthy:

Uwielbiiam czytac posty 15 letnich gentalman'ow ktorzy jeszcze nie zaczeli jesc a juz im malo, pozniej wypadki i nekrologi bo szcz** rozumu mial za malo, o umiejetnosciach nie wspomne.

witam.

Mam hondę nsr 50 z 1995 r (mój rocznik ) ;D

Leci ona 55 km/h, jak dla mnie trochę mało (jeżdzę tyle na moim rowerku po prostej ^ ) a słyszałem ze te nsr osiągają nawet 90 km/h Moja ma 4 biegi, wszystkie częsci oryginalne.

To poco ci motorower jezeli rowerem jezdzisz szybciej :icon_mrgreen: ?

:crossy: