brxYZ Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Witam, zadawałem juz raz to pytanie lecz bez odpowiedzi:/ moze teraz przeczyta to ktos kto bedzie w stanie mi pomoc. Otóz mam problem z wyciekiem płynu spod pompy wodnej, kiedy moto sie nagrzeje płyn zaczyna uciekac spod spodu(jest tam taka dziurka orginalnie). Natomiast przestaje kiedy otworze korek od chłodnicy:/ Rozkrecałem juz ta pompe, odpowietrzałem,uzupełniałem płynem na nowoale bezskutecznie! AlE!, zAuwazyłem jak to rozkreciłem ze ten "kołowroteczek" w pompie który sie chyba kreci i jest zakrecany na specjalny klucz jest LUźny(poruszajac nim na boki odczuwam luz) być moze w tym tkwi problem ???? Nie wiem jak sie nazywa klucz do tego ale chyba kojarzycie o co kaman? nasawowa nakretka a na środku gwintu dziurka:/ (Amator ze mnie jak cholera:) prosze jesli ktos kojarzy badz miał ten sam problem niech da znac.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 chłopaku mało tego rozumiem, leci ci z pod uszczelki pompy wody czy z pod czego??jak motor si enagrzewa wzrasta ciśnienie w układzie i może gdzieś wylatywac jak jest nieszczelne, zrób zdjęcie dokładnie i pozkażesz ocb, pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 wymień uszczelkę na NOWĄ i wymień łożysko pompy. powinno pomóc Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brxYZ Opublikowano 30 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 ucieka spod pompy, fabrycznie jest tam jakis otwór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi