piotrek2345 Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Witam mam zamiar zmienic olej w swojej cagivie super city i nie wiem ile trzeba wlac ma ktos serwisowke do tego motoru albo wie ile trzeba wlac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juliann Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 (edytowane) Witam mam zamiar zmienic olej w swojej cagivie super city i nie wiem ile trzeba wlac ma ktos serwisowke do tego motoru albo wie ile trzeba wlac ? Witam w serwisie powiedzieli mi ze do mojej cagivy wlali 0,5 litra (przepraszam za pomylke z 1,5 litra :notworthy: ). Ps.Znasz moze jakis sklep gdzie mozna dostane cylinder 70 lub 80ccm do cagivy SC ? Pozdrawiam Edytowane 31 Lipca 2007 przez juliann Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Ja mielem tego sprzęta kilka lat temu ale z tego co pamiętam litr wystarczyl ale moge sie mylić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Witam mam zamiar zmienic olej w swojej cagivie super city i nie wiem ile trzeba wlac ma ktos serwisowke do tego motoru albo wie ile trzeba wlac ? A nie masz tam jakiejś śrubki albo bagnetu??? Jeśli nie no to pozostaje Ci tylko przeczytanie w serwisówce, ale na pewno jest to poniżej litra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 30 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 litr to chyba za duzo ja narazie wlałem 0,4 litra bo nei chce przesadzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 (edytowane) Co wy gadacie jakie 1,5 litra , jaki litr :bigrazz: :|. Przeciez to mały silniczek 50 ccm. Jak wogole sie nie orientujecie to lepiej nic nie pisać bo kogoś tylko w bład wprowadzicie. Z tego co pamiętam to wychodziło koło 0,5 litra, bo litrowa butelka motula starczała mi na dwie wymiany. Masz przy dźwigni zmiany biegów wizjer to w niego popatrz. No masz szczescie znalazłem zeszyt sprzed lat w ktorym pisałem wszystko co robiłem przy Cagivce :wink:. "Wymiana oleju w skrzyni, Motul Transoil Expert0 2 t , ok 500 ml" Przebieg 25869 pozdro Edytowane 30 Lipca 2007 przez trajka66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 30 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 (edytowane) ok dzieki tak myslalem ze kolo pol litra dlatego wlałem 400 ml a ten stan oleju mam taki zapackany ze nawet nic w nim nie widac :icon_razz: A tam ktos napisal ze mu w serwisie powiedzieli ze wlali 1,5 litra to pewnei wzieli za 2 butelki oleju a wlali 0.5 litra :banghead: Edytowane 30 Lipca 2007 przez piotrek2345 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi