M4NIEK Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Witam,zdjęć nie robiłem ale za to filmik, surowy bo nie mam czasu obrobić, poza tym nie chciałem nikogo wycinać :biggrin:http://pl.youtube.com/watch?v=SsvuFQGbwoQ na razie cz. 1 z 4 http://pl.youtube.com/watch?v=VU5EKDYi86Q cz. 2 http://pl.youtube.com/watch?v=Pe67P9Kjkos cz. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 po filmiku widac ze ludzi było duzo. Szkoda ze to juz ostatni tor w tym roku. Watpie aby sie udał jeszcze jakis weekend z tem powyzej 14 stopni. Jakies "przygody" na tym ostatnim torze były czy sie obeszło bez wycieczek na zelone :( pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 o ile dobrze pamiętam to do godz. 15:10 4 paciaki były, nie licząc wyjazdów na zielone :banghead: ...z tego co widziałem, obyło się bez uszkodzeń zdrowotnych http://pl.youtube.com/watch?v=21jwE9FeuoM cz. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafallo5vr6 Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 A może uda się zorganizowac jeszcze jeden wypad, kurcze no :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 dzisiaj byłoby idealnie, zapowiadają ok. 17"C w Wawce i 15"C w Lublinie :rolleyes: a do tego czyste błękitne niebo, więc słoneczko nagrzeje asfalcik :cool: ...miejscowi szczęściarze pewnie troszkę się pokręcą :crossy: niestety na weekend prognoza nie jest już tak optymistyczna :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Dzieki Maniek za poswiecony czas na krecenie filmikow ! Bedzie co w zimie wspomninac ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Dzieki Maniek za poswiecony czas na krecenie filmikow ! Bedzie co w zimie wspomninac :bigrazz:spoko :lalag: sam czasem lubię luknąć na swoje nieśmiałe wypociny :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 dzisiaj byłoby idealnie, zapowiadają ok. 17"C w Wawce i 15"C w Lublinie :icon_twisted: a do tego czyste błękitne niebo, więc słoneczko nagrzeje asfalcik :cool: ...miejscowi szczęściarze pewnie troszkę się pokręcą :crossy: niestety na weekend prognoza nie jest już tak optymistyczna :-/ Cześć Panowie!Jeździć Wam się jeszcze chce?No nie nasyceni :icon_twisted: Pozdrawiam --- Joaśka :banghead: :crossy: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Cześć Panowie!Jeździć Wam się jeszcze chce?No nie nasyceni :icon_twisted: Pozdrawiam --- Joaśka :) :biggrin: :Pto może jutro? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexio Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 to może jutro? :crossy: Pogoda poki co bardzo mila jak na listopad :lalag: Moze wiec da rade ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Pogoda poki co bardzo mila jak na listopad ;) Moze wiec da rade ?fajnie by było, ale to nie od nas zależy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Orientuje się ktoś jak tam sytuacja na sezon 2009 się klaruje ??? Można będzie polatać w Lublinie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Orientuje się ktoś jak tam sytuacja na sezon 2009 się klaruje ??? Można będzie polatać w Lublinie ? :biggrin: widzę, że nie tylko ja na głodzie jestem :crossy: ...a co do pytania to mam nadzieję, że w tej kwestii nic się nie zmieni :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 No mi już gul chodzi... SV progresywne sprężyny i nowe Pilot Powery dostała i aż korci żeby wypróbować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 WITASKI!!! :icon_biggrin: Oj Panowie,Panowie :biggrin: już Was męczy przymusowy postój? W poniedziałek 19.01.2009r. zadzwonię do PZMOT i zapytam czy wiadomo już coś na temat Toru. Proszę o cierpliwość :icon_biggrin: Pozdrawiam --- Joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi