zolnierz Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 [!ciach!]Do ludzi z wawy: czy zbieramy sie w konkretnym miejscu zeby smignac razem?![!ciach!] Możemy się spróbować umówić. Kumpel pewnie z Wawy leci, ja z Piaseczna. Odezwij się na GG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gradozx6 Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Możemy się spróbować umówić. Kumpel pewnie z Wawy leci, ja z Piaseczna. Odezwij się na GG. Wiec umowilismy sie o 8 pod akademikiem riviera, gdyby ktos niewiedzial to taki niebieski budynek kolo ronda jazdy polskiej.Pozdro i dozo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suszi Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 ja poprosze 2 panow z polkomtela o pilny kontakt :smile: Cytuj YZF750R - stary ale jaryKLX250E - tak samo... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadboY Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Już sie nie moge doczekac :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zolnierz Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Słuchajcie Ci, którzy planują wyjechać z Wawy spod akademika RIVIERA o 8. Ile osób pisze się na tą godzinę i miejsce? Chciałbym mieć świadomość czy jeszcze na kogoś poczekać rano czy już jechać :cool: Poproszę info na GG. Do zobaczenia ! :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Ja narazie sie na stronke nei wklepuje ,bo do konca nie wiem czy dam rade. W kazdym razie jak przyjade toi będe ;-) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zolnierz Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 :buttrock: WOW! 21 osób na stronce ! Nieźle! Oby ok. 15 stopni było :notworthy: Do zobaczenia jutro ! ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 I jak tam sie smigało dziś? Zdawac relacje i fotorealcje. Ja nie dojechałem, bo sobota była zaowocna, a jak sie juz obudziłem i doszedłem do siebie to pojechałem w innym kierunku w celach relaksacyjnych ;-). pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Pogoda perfekt! :D 118 km na torze :( ...aaleee zakwasy się zapowiadaja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zolnierz Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 [ciach!] ...aaleee zakwasy się zapowiadaja ;) Weź mi nic nie mów :D Chodzę jak połamany :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 ma ktos zdjecia? chetnie zobacze ta komedie w swoim wykonaniu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zolnierz Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Dołączam się do prośby :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gradozx6 Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Naprawde nikt nie robił zdjec???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Naprawde nikt nie robił zdjec???? Chyba wszyscy przyjechali pojezdzić jednak.Szkoda wielka ,bo pociezył bym oko. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadboY Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Bylo kilka aparatow, ale jak narazie nikomu nie chce sie ich opublikowac. Szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi