Apacz Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Zabrakło tych 20 min. Wszystko przez "moją" rybkę :buttrock: :buttrock: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturXJ Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Rybka lubi pływać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexio Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Zabrakło tych 20 min. Wszystko przez "moją" rybkę :icon_eek: :wink: . Rybka lubi pływać. Hehe, z butów to mi po ich zdjęciu wylało się tyle wody ze na małe akwarium by starczyło :crossy: Ale nie m a się czym przejmować, twardym trza być nie miętkim jak to mawiają. Rozmawiałem z Bartkiem i żona na szczęście była w miarę wyrozumiała i nie przejęła się chyba zbytnio szlifem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_rr Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Jestem. Jaka zwykle było zaje... Paweł widzieliśmy Cię ze 20 za L. Spieszyło się :wink: :D . Gasł Ci moto czy jak? Końcówka była nieprzyjemna. Ciemno i deszcz. Dzięki wszystkim!Udało mi się uruchomic, wiec szybko na moto i w drogę, a jechałem szybko bo lubie zapierd.alac :cool: a poza tym nie wyżyłem się na torze :) Przy tankowaniu również odpalił bez problemu :crossy: Taki psikuta(s) na koniec sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krajan Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Udało mi się uruchomic, wiec szybko na moto i w drogę, a jechałem szybko bo lubie zapierd.alac :cool: a poza tym nie wyżyłem się na torze :) Przy tankowaniu również odpalił bez problemu :crossy: Taki psikuta(s) na koniec sezonu a znasz już przyczynę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_rr Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 nie. moto stoi w garażu i się suszy. Byc może przyczyna są jakieś zaśniedziałe styki, bo moto na co dzień pod plandeką trzymam. Zresztą nie chce mi się narazie na niego patrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexio Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Znając upierdliwość rzeczy może sie okazać, że trzeba będzie moto rozebrać na części tylko po to żeby znaleźć jakąś pierdołę :bigrazz: Super, że się wszystko dobrze skończyło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krajan Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 krzyhooo jak to się obsługuje bo szczerze mówiąc pierwszy raz mam do czynienia z tą stroną sendspace.pl , a ten programik nie chce się ściągać (może tylko ja mam taki przypadek).. Nulka .. wciąż czekamy na twoje dzieło :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhooo Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 krajan, plik ściąga się bez problemu. Może faktycznie coś masz nie tak z dostępem do netu (jakiś firewall, itp...) Sendspace.pl też jest banalny w obsłudze - wchodzisz na stronkę, wybierasz plik do załadowania, odfajkowujesz zgodę na regulamin i... czekasz aż się załaduje. Po załadowaniu dostajesz linka do wklejenia na forum.Na pewno dasz radę :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krajan Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 krajan, plik ściąga się bez problemu. Może faktycznie coś masz nie tak z dostępem do netu (jakiś firewall, itp...) Sendspace.pl też jest banalny w obsłudze - wchodzisz na stronkę, wybierasz plik do załadowania, odfajkowujesz zgodę na regulamin i... czekasz aż się załaduje. Po załadowaniu dostajesz linka do wklejenia na forum.Na pewno dasz radę ;)aha rozumiem... myślałem że można normalnie sobie wejść na stronkę i odnaleźć zbiory które mnie interesują, a tu jest inaczej.. wrzucam zip`a i musze podac link do zbioru żeby ktoś to mógł sobie ściągnąć :D czyli nikt jeszcze nic nie wrzucił? Dawać linki :P Moje zdjęcia mam też tak wrzucić czy wystarczy ta galeria co podałem kilka postów wcześniej ? (zdjęcia trochę nie ostre, ale trudno taki to kieszonkowy aparat) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhooo Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Galeria jest OK, ma ten niezaprzeczalny plus, że można zawsze i zewsząd do niej sięgnąć.Tylko, że nie każdy ją ma/chce zakładać.Sposób, który podałem jest dla tych, którzy takowej nie posiadają.Po prostu - taka szybka, praktycznie beznakładowa metoda, żeby wymienić się fotkami w rozsądnych wielkościach, które dobrze się ogląda na typowych monitorach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacko Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 No w końcu i ja napiszę żę cały i zdrowy jużw domu od soboty wieczór. Było zaje.iście. Dzięki wszystkim za wspólone śmiganie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartZX Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 (edytowane) Witam, Wrzucilem na FTP'a spakowane fotki - najszybszy (choc nie najbardziej elegancki) sposob: ZIP'ek z fotkami Dzieki sereczne za wspolne smiganie oraz za podroz w obie strony ;) W przyszlym roku obowiazkowo musimy to powtorzyc :bigrazz: Pzdr,Bartek P.S.Zonka byla troche zaspana, wiec informacje o przyszlifowaniu motockla przyjela ze spokojem. :) Nastepnego dnia obejrzala 'ubytki' z bliska i troche ja trafilo - eh, te baby, ale i tak cieszy sie, ze nic mi si nie stalo :) EDIT:Sorry za taka mala rozdzielczosc - kurcze, dzien wczesniej bawilem sie aparatem i zapomnialem o tym, ze przestawilem rozdzialke na nizszy prog :cool: Edytowane 8 Października 2007 przez BartZX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krajan Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Nastepnego dnia obejrzala 'ubytki' z bliska i troche ja trafilo - eh, te baby, ale i tak cieszy sie, ze nic mi si nie stalo :flesje: niech już nie przesadza, nie jest tak źle, na ciemnym nie widać :clap: BartZX .. fajne fotki. Thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacko Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 BartZX .. fajne fotki.Fotki fajne ale dlaczego mnie na nich nie ma :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi