Jacko Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Ja również jestem zainteresowany i będę w Lublinie na torze z największą przyjemnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_rr Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 rezerwacja potwerdzona :icon_twisted: prognoza pogody:http://weather.icm.edu.pl/zapowiada się dosyć niska temp. ale co ważniejsze sucho. W związku z zimnem, myślę że nie będziemy mocno przekraczać dozwolonych prędkości, więc proszę się za bardzo nie spóźnić. zbiórka, tak jak pisał Bart, 08:00 ORLEN.Tor mamy 10-15 za 60zł. P.S.będę jechał z kolegą, czyli mamy 14 motopzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartZX Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 (edytowane) tak sobie kombinuje, jak by tu urozmaicic nasze sobotnie latanie i oto co mi przyszlo do glowy: skoro mamy tor od 10 do 15, to moze w polowie wyznaczonego czasu, np. w okolicach 12.30 zgarnac wszystkich z toru i oglosic odwrocenie kierunku jazdy :buttrock: dzieki temu bedziemy mogli 'poznac' calkiem nowy tor i byc moze wzbogacic zabawe o nowe doswiadczenie? :crossy: aha - jesli jednak ktos juz jezdzil po odwroconej konfiguracji toru lubelskiego i uwaza, ze nie jest to najlepszy pomysl (kwestie bezpieczenstwa), to niech od razu da znac :banghead: krzyhooo - moze ty juz tam tak latales :flesje: pzdr,Bartek Edytowane 4 Października 2007 przez BartZX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhooo Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 krzyhooo - moze ty juz tam tak latales :bigrazz: pzdr,BartekLatać latałem, pierwszy raz, przez pomyłkę :bigrazz:Paweł mnie szybko uświadomił, tłumaczył, że tor jest wyprofilowany do jazdy w lewo.Nie sądzę jednak abyście nie mogli spróbować z czystej ciekawości. Na pewno jeździć się da a czy będzie lepiej czy gorzej to sami stwierdzicie. Na pewno będzie inaczej :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krajan Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 (edytowane) wszystko wskazuje na to że będę.. w sobotę :bigrazz: w miarę pogody. Oto zaktualizowana lista chetnych: 1. pawel_rr 2. turtel 3. BartZX 4. squod 5. yamaha 6. pierwszy kumpel yamaha'y 7. drugi kumpel yamaha'y 8. dexio (leci starym sprzetem, bo nowy konczy docierac) 10. Apacz 10a. krzyhooo (wpadnie nam kibicowac i wykrecic kilka okrazen) 11. Anton 12. arturXJ 13. Jacko 14. kolega pawel_rr'a 15. filip na 90% - kolega krajan'a 16. ... (ktos jeszcze? nowak ) 17. Krajan Edytowane 4 Października 2007 przez krajan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rommi Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 no widze, że niezła ekipa się zebrała ... ... a ja jak zwykle jak jest impreza na torze w Lublinie nie mogę jechać :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaros Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 też bym się przejechał ale nie dam rady do soboty wymienic uszczelniaczy na lagach :banghead: wiec fajnej jazdy życzę wszystkim pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZet Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Ależ mnie k*rw..ca strzela, kozacki wyjazd, super zakończenie sezonu a moja CBRy6 wciąż chora :) :banghead: :banghead: , palenie szkodzi zdrowiu, to nie żarty :wink: Może chociaż jakaś foto-/videorelacja po powrocie, cobym mógł się bardziej POfkurfiać? Dobrej zabawy na torze i małego ruchu na trasie. PoZdRo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_rr Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 (edytowane) mam nadzieje że pogoda nie popsuje zabawy Edytowane 5 Października 2007 przez pawel_rr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacko Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 skoro mamy tor od 10 do 15, to moze w polowie wyznaczonego czasu, np. w okolicach 12.30 zgarnac wszystkich z toru i oglosic odwrocenie kierunku jazdy Co do odwrotnego kierunku to już kiedyś przerobiliśmy to i powiem szczerze że gorzej sie latało. Jest tylko jeden plus, można by było podrównać oponki bo jak sielata we właściwym kierunku to uciekają z lewej strony :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 też bym się przejechał ale nie dam rady do soboty wymienic uszczelniaczy na lagach :icon_mrgreen: wiec fajnej jazdy życzę wszystkim pozdro ja u siebie uszczelniacze z olejem wymieniam w max godzine, dzis bede grzebal przy hamulcach jak cos to mozesz podjechac do Piaseczna to sie wymieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaros Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 (edytowane) ja u siebie uszczelniacze z olejem wymieniam w max godzine, dzis bede grzebal przy hamulcach jak cos to mozesz podjechac do Piaseczna to sie wymienitylko że będę je miał dopiero po niedzieli :icon_mrgreen: ale dzięki za dobre chęci pozdrobędę wieczorem pod maximusem masz kawałek podjedz to pogadamyj ak by co to kom .695-24-20-70 lub 507-371-291 Edytowane 5 Października 2007 przez czaros Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apacz Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Na rano prognoza zapowiada deszcz w W-wie. Lublin wolny od opadów. Teraz mokry tor schnie dłuuugo. Może rano sprawdzić (Paweł proszę) jaka sytuacja w L?! Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Na rano prognoza zapowiada deszcz w W-wie. Lublin wolny od opadów. Teraz mokry tor schnie dłuuugo. Może rano sprawdzić (Paweł proszę) jaka sytuacja w L?! PzdrPOWITAĆ! :banghead: :buttrock: Mieszkam w Lublinie blisko toru więc jeśli chcecie dam rano znać jak wygląda sytuacja pogodowa. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apacz Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Super!! Dzięki NULKA, będzie łatwiej się decydować. Ten podpis o winie bardziej mi się podobał ;) !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi