Emil2 Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 to jak z ta sobota/niedziela?podobno cieplutko i bez deszczu :biggrin:mnie skreca coby w ostatnie dni lata troche oponke wyronac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhooo Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 @Nowak a co to jest MGR? :) Gripus Maximus? :( Przyjeżdżajcie, przyjeżdżajcie, jeśli nie dołączę to może przyjadę popatrzeć. Aż tak mnie nie ciśnie bo zaczęliśmy lokalnie katować tor na tygodniu, w miarę regularnie zresztą i jest ryzyko przedawkowania :)Sądzę, że z uczestnikami nie będziecie mieli problemu, w sobotę było kilka osób w Biłgoraju, no a prognozy faktycznie są zachęcające. A z tym może być już niedługo kruchutko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_rr Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 to ilu chętnych mamy??Dzisiaj musze potwierdzic obecność, więc dajcie znaćNowak MGR jak nie w tym to w przyszłym roku :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 to ilu chętnych mamy??Dzisiaj musze potwierdzic obecność, więc dajcie znaćNowak MGR jak nie w tym to w przyszłym roku :bigrazz:Na tor lublin niedziele 30.09, warunki takie jak zwykle? Jeśli tak to ja się pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apacz Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Wchodzę :buttrock: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartZX Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Ja się piszę na 30.09 na tor Lublin!nowak - dasz radę! BTW do admina - mój wczorajszy post na tym wątku został wykasowany, CO JEST GRANE :P :buttrock: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturXJ Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Jadę,spotykamy się tak jak zawsze - Stara Miłosna Orlen?No i najważniejsza sprawa - o której. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_rr Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Jadę,spotykamy się tak jak zawsze - Stara Miłosna Orlen?No i najważniejsza sprawa - o której.miejsce stałe, a o której, to napisze ok 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 BTW do admina - mój wczorajszy post na tym wątku został wykasowany, CO JEST GRANE :icon_rolleyes: :wink: :buttrock:...jakiś backUp był przeprowadzany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_rr Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 niestety ale wyprzedzili mnie kartingowcy :icon_biggrin: następny termin na 06.10 ale nie wiadomo co a pogodą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturXJ Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 niestety ale wyprzedzili mnie kartingowcy :icon_biggrin: następny termin na 06.10 ale nie wiadomo co a pogodą... Czyli kicha ... . :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 niestety ale wyprzedzili mnie kartingowcy :icon_biggrin: następny termin na 06.10 ale nie wiadomo co a pogodą... to lipa .... odwoluje chlopakow do nastepnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_rr Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 (edytowane) lipa lipa :icon_biggrin: temat otwarty na 06.10muszę potwierdzić że zamawiamy tor już w poniedziałek, żeby podobna sytuacja sie nie powtórzyła. W poniedziałek powinno być więcej info co z pogodą, więc w pon będę czekał na zgłoszenia. Dziś udało sie zebrać ekipę dosyć szybko, więc jest szansa że wyjazd wypali Edytowane 28 Września 2007 przez pawel_rr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartZX Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 pawel_rr - wez ponegocjuj z kolesiem - ostatnim razem nowak musial dac mu/im potwierdzenie na 3 dni przed eventem do 14.00 (czy jakos tak)powiedz mu, ze ciezko jest (oraz bardzo ryzykowenie) dla MOTOCYKLISTOW wyjechac na mokry tor + dojazd do Lublina w deszczu...moze niech ewnetualnie przygotuje siebie plan zapasowy i zorganizuje 2 grupy:1) motocyklisci, ktorzy dadza ostatecznie odpowiedz do srody/czawartku (4/5 pazdziernik)2) samochodziarze/kartingowcy, ktorzy w przypadku rezygnacji grupy 1 beda mieli tor dla siebie wejdz mu na psyche, ze sa to DLA NAS ostatnie podrygi sezonu i ze tamci beda mogli pewnie juz pozniej miec tor tylko dla siebie - niech zrobi teraz jeden wyjatek :D p.s.starja sie wynegocjowac jak najpozniejszy termin potiwerdzenia - najlepiej czwartek (wtedy znana prognoza pogody na sobote jest w miare wiarygodna) trzymamy kciuki :banghead: P.S.Jakby co, to ja sie pisze na sobote 06.10! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_rr Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 zrobie co moge, bo jak za okno wyjrze i patrze jaka pogoda.... :biggrin: :buttrock: w poniedziałek dzwonie i daje znac na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi