Mazzzi Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 no ja padłem niestety :| po powrocie do domu okazało się że od tej szalenczej jazdy powycierąłem sobie podeszwy butówmoto na szczęscie po puszczeniu kiery jedzie prosto, ale i tak niezle w plecy. Było fajnie, ale przegiąłemz chęciął zobacze zdjęcia.Pozdrawiam heh, to musiales ostro naginac :buttrock: czekam na fotki, a zaraz zaczne wrzucac z wczorajszych lesniowic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartZX Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Raz jeszcze WIELKIE dzieki dla organizatora oraz ludziskom za wspolna jazde :icon_mrgreen: Ja dzis mam strasznie obolale nogi - odciazanie rak i praca nog na podnozkach daje o sobie znac :crossy: Warto bylo! Jak tylko czas (praca) pozwoli, to z przyjemnoscia znow sie z Wami zabiore na tor. lisek - musisz chlopie zmienic maszyne, bo (bez urazy) ten Fazer troszke bolkuje twoj rozwojPrzycierales podnozkami prawie na kazdym zakrecie, wiec widac, ze Fazer'kiem tez mozna, ale... no wlasnie :cool: nowak - jade sobie jade, slysze ze cos z tylu bzyczy, zakret, mysle "zaraz prosta, tam nie wyprzedzi", ale nie! :icon_eek: patrze a tu coś mi sie pod lokciem pokazalo i... bzyk... no dobra CRY - wszystko jasne :icon_mrgreen: szacun :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhooo Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 I ja dziękuję wszystkim za wspólne latanie, zapał organizatorów, itd.Kolejne dooobrze spędzone godzinki na dwóch kółkach.Liczba uczestników wskazuje, że to chyba nie ostatni raz w tym sezonie? :icon_mrgreen:Dobrze byłoby na następny raz więcej entuzjazmu na forum, wpisuje się kilka osób, zaklepywanie toru niepewne do ostatniej chwili a potem tłok na pasie... :biggrin: A widać po stosunku ilości jeżdżących/odpoczywających, że głód jazdy był :banghead: Też niecierpliwie czekam na jakieś multimedialne wspomnienia.Z fotkami proponuję popakować w paczki, wrzucić na sendspace.pl i wymienić się linkami. Limit pojedyńczego pliku 200MB, powinno wystarczyć. Może i z filmami by dało radę, jak nie to sposnoruję płytkę i przesyłkę do Lublina, tu już się podzielimy.Pozdrawiam i do zobaczenia następną razą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbicniev Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 A kiedy kolejny raz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 (edytowane) wydaje mi się, że widziałem część ekipy LUBLINerring :) w Zakręcie na Orlenie (niedziela ok. g. 8.40) ...jechałem srebrną F4-ką w stronę Siedlec Edytowane 27 Sierpnia 2007 przez M4NIEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartZX Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 (edytowane) wydaje mi się, że widziałem część ekipy LUBLINerring :biggrin: w Zakręcie na Orlenie (niedziela ok. g. 8.40) ...jechałem srebrną F4-ką w stronę Siedlecaha - nawet sobie machnelismy :biggrin: W tym czasie biedny (i wqrwiony na maxa) Zet kombinowal jak tu naprawic zerwana linke sprzegla :) (jak pisal nowak - z pomoca przybyl Artur :biggrin: ) p.s.Ja chcialem jeszcze tylko podziekowac koledze na chopperze (LU, Virago 1100?), ktory poprowadzil nas przez czesc Lublina na tor :biggrin: Edytowane 27 Sierpnia 2007 przez BartZX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 (edytowane) nowak - jade sobie jade, slysze ze cos z tylu bzyczy, zakret, mysle "zaraz prosta, tam nie wyprzedzi", ale nie! patrze a tu coś mi sie pod lokciem pokazalo i... bzyk... no dobra CRY - wszystko jasne szacun sorry :P mam nadzieje ze nie przeszkadzalem i nie bales sie jak wciskalem sie na centymetry czasami. Dobrze byłoby na następny raz więcej entuzjazmu na forum, wpisuje się kilka osób, zaklepywanie toru niepewne do ostatniej chwili a potem tłok na pasie... Jako "organizator" moge tutaj powiedziec cos w tym temacie. Jak bylo widac po obecnosnisc forum bylo mniejszoscia... wiecej osob bylo z grono.net niz stad.. do tego znajomi itd itp.. mam nadzieje ze nastepnym razem bedzie wiecej chetnych i beda mogli sie szybciej zadeklarowac. nie mniej jednak bardzo dziekuje tym ktorzy poswiecili swoj czas i kase przede wszystkim na wspolny wyjazd. Jeszcze raz wielkie dzieki. Zet na pewno nie dlugo wrzuci foty na internet, wszyscy pracujemy wiec wiadomo jak to z czasem roznie bywa :) PS: dzieki temu ze bylo tylu riderow i riderek :( zabawa byla jeszcze lepsza (bynajmniej dla mnie). Fajnie ze wiele osob mnie posluchalo i jechalo swoim tepem, swoim torem jazdy bez zadnego przepuszczania i szybsi musieli na Was uwazac i nakombinowac niejednokrotnie jak by Tu kogos wyprzedzic :) sam nie raz glowilem sie jak ustawic sie w zakret, czy brac wewnetrzna czy zewnetrzna.. :):) pomimo wielkich zakwasow i pustej kieszeni juz mam gloda na nast wypad :)pzdr! PS: kto mi zalatwi kontakt do tej Pani:http://img129.imageshack.us/img129/9061/panibg9.jpg Edytowane 27 Sierpnia 2007 przez nowak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Jeste4m jestem, jestem :crossy: NA wstepie kilka slow dla ArturaXJ bez ktorego pomocy musialbym wracac 50 km z punktu zbornego do domu bez sprzegla. ARTURxj, BARDZO BARDZO WIELKIE SLOWA UZNANIA ZA POMOC :icon_twisted: :icon_mrgreen: . DZIEKUJE bardzo i szacun. Malo tego, dzieki niemu pojechalem na tor, i popatrzcie ze nawet zrobilem WAM kilka fotek jak ganialiscie po torze: http://rapidshare.com/files/51443640/Lubli....part1.rar.htmlhttp://rapidshare.com/files/51452572/Lubli....part2.rar.htmlhttp://rapidshare.com/files/51592665/Lubli....part3.rar.html Fotograf ze mnie amator, ale mialem ze soba instrukcje obslugi do aparatu hehe. Co do reszty fotek, to prosilbym osoby ktore takowe posiadaja o udostepnienie ich w jakichs sposob. Film bedzie zmontowany przez tego gentelmana: http://www.youtube.com/results?search_quer...t&search=Search Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 aha - nawet sobie machnelismy :buttrock: W tym czasie biedny (i wqrwiony na maxa) Zet kombinowal jak tu naprawic zerwana linke sprzegla :icon_biggrin: (jak pisal nowak - z pomoca przybyl Artur :crossy: ) p.s.Ja chcialem jeszcze tylko podziekowac koledze na chopperze (LU, Virago 1100?), ktory poprowadzil nas przez czesc Lublina na tor :icon_mrgreen:WITAM!To jest MACIEJ Z FORUM Grupa Lublin- sorry ,że się wtrącam :icon_mrgreen: ( ten na chopperze)Ale fruwaliście - dla mnie bomba :buttrock: :buttrock: POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturXJ Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Chichio, ja Ci tylko przywiozłem linkę a nie zaniosłem Cię do Lublina :icon_biggrin:. Mieszkając 300 m od Orlenu i mając brakującą Ci część, to chyba normalne, że nie zostawia się człowieka samemu sobie. Właśnie zaciągam fotki, pierwszą część. Już od niedzieli mam przygotowany katalog :crossy:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 (edytowane) Witam;) Pierwszy raz na forum więc oficjalnie mówię cześć wszystkim;) byłem w niedziele na torze trochę ponad godzinke-super pomysł takie spotkania, mam nadzieję że będzie ich więcej i oczywiście w miarę możliwości piszę się na takie wypady;) pośmigałem trochę po torze ale jednak BMW trochę odstawało od reszty sprzętów;) a i poziom jazdy niski nie był. Czekam na jakieś zdjęcia. Niestety linki Chichio mi nie działają:/ Pozdrawiam Edytowane 27 Sierpnia 2007 przez M@rcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CorteSs Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Marcin, ty to ten gościu co zjechał zboczem tam na tor? Staro wyglądasz jak na 18 lat :) Btw. śledziłem wasze poczynania i musze przyznać że całkiem fajnie wam wychodziło :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 no dobra a foty macie?? :icon_twisted: ktos krecil aparatem filmiki, ktos z Was? albo znacie go?? kazdy kto robil foty UPLOAD !!!!! tylko nie na rapidshare!!! wyslijto.pl yousendit.com itd itp.. byle nie na rapidshare'a i megaupload... nie bede czekal 5h zanim znow cos sciagne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Marcin, ty to ten gościu co zjechał zboczem tam na tor? Staro wyglądasz jak na 18 lat :) Btw. śledziłem wasze poczynania i musze przyznać że całkiem fajnie wam wychodziło :icon_twisted: hehe we własnej osobie:) dzięki za "komplement" ale chyba dobrze sie trzymam hehe. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhooo Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 M@rcin, powiem Ci tyle, że dałeś przykład jak bardzo na tym torze liczy się technika kierownika a nie sprzęt.Z lepszą oponą zapewne niejednego ściga byś dogonił a i tak wcale tak bardzo nie odstawałeś :) Linki działają, trzeba w trakcie klikania wklepać kod z obrazka (zabezpieczenie przed skryptami). Jedyna wada to limit transferu z jednego IP, po ściągnięciu 1 pliku każe czekać chyba ponad 3h :(Ja to obszedłem restartując modem neostrady (zmiana IP).Wydaje mi się, że jednak sendspace.pl na przyszłość byłby mniej kłopotliwy. 200MB na plik i nie zauważyłem limitów (startują dopiero i jest promocja). Jak znajdę chwilę to jutro w pracy na lepszym łączu przerzucę tam pliki.Niektóre fotki spoko, widać, że fotograf się z czasem rozkręcał :) Chyba naprawdę w przerwach studiował instrukcję obsługi :lalag: Zobaczymy co będzie na filmie, zapowiada się ciekawie... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi