brutoos Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Ta figura była na BT021 z tyłu, ale już dojechanej, przód Diablo Strada. Nie spuściłem powietrza i opona popłynęła. Ciekaw jestem tego zgaśnięcia tylko.. Kolejny filmik, gdzieś pośrodku jest mało fajny paciak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipor Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Ta figura była na BT021 z tyłu, ale już dojechanej, przód Diablo Strada. Nie spuściłem powietrza i opona popłynęła. Ciekaw jestem tego zgaśnięcia tylko.. Kolejny filmik, gdzieś pośrodku jest mało fajny paciak. Ten po środku to jedno, ale niefajnie też wygląda 6:47 - kolizja i gleba na wyjściu na prostą. Widzę, że niezła rzeźnia była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tylik Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Strona moto-sekcji, nastepnie zakladka FOTO VIDEO ---> SZKOLENIA---> LUBLIN 26-06-2010. Zdjec z jazdy po torze nie przegladalem z ktorego dnia sa. nic nie ma :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan161 Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 (edytowane) Cytat(ivan161 @ 29.06.2010 - 20:42) * Strona moto-sekcji, nastepnie zakladka FOTO VIDEO ---> SZKOLENIA---> LUBLIN 26-06-2010. Zdjec z jazdy po torze nie przegladalem z ktorego dnia sa. nic nie ma banghead.gif Jesli nic nie ma to sprawdz czy aby napewno wszystko ok z Twoja przegladarka i czy Flash player i java sa w odpowiednio swiezej wersji :) Edytowane 1 Lipca 2010 przez ivan161 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Zapytam wprost - ma ktoś z Was dobre zdjęcia czarno-czerwonej Afryki z soboty 26go z jazd 15-20? Nie ma na moto-sekcja.pl, lublin.riders.pl. Jedyne jakie widziałem to te Yubego, ale one są z daleka a ja się chcę sobie poprzyglądać :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tylik Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Jesli nic nie ma to sprawdz czy aby napewno wszystko ok z Twoja przegladarka i czy Flash player i java sa w odpowiednio swiezej wersji :) Fotki owszem jakieś są, ale nie ma żadnych z latania między godziną 15-20 w sobote 26.06 :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brutoos Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Zapytam wprost - ma ktoś z Was dobre zdjęcia czarno-czerwonej Afryki z soboty 26go z jazd 15-20? Nie ma na moto-sekcja.pl, lublin.riders.pl. Jedyne jakie widziałem to te Yubego, ale one są z daleka a ja się chcę sobie poprzyglądać :). tu jeszcze kilka znajdziesz: http://picasaweb.google.co.uk/JaBeku/TorLu...eat=directlink# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenderr Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Witam Czy w dniach 10-11 Lipca planowane jest jakieś latanko? Będę śledził temat, rozumiem że takie informacje zawsze się tu pojawiają :bigrazz: pozdrawiam gorąco forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki_ Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Kilka moich i Wiecznego fotek z dnia dzisiejszego. :crossy: :icon_biggrin: http://picasaweb.google.com/majki601/TorLublin040710# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Kilka moich i Wiecznego fotek z dnia dzisiejszego. :crossy: :icon_biggrin: http://picasaweb.google.com/majki601/TorLublin040710# Znalazłem siebie i kilku kumpli, dzięki! :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Przed glebą wyprzedzałem grupkę z kamerami. Zarejestrowało się :)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dommar Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 no niesttey nie bo nie trafiles ze tak powiem w kadr.Kumpel juz po twojej figurze powiedzial ze jechal dlugo za toba ale i tak nie nagral jak leciales.Niedlugo bedzie zgrywal na dysk to sie przejrzy jeszcze raz moze jednak bo on to stwierdzal na oko.Wiec moze obiektyw to objal wtedy dam ci znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Będę wdzięczny :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragilla Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Siemano, Bardzo fajne foty majki! Będziecie tego filma wrzucać gdzieś? Może i ja się załapałem :) pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motobandyta Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 W dniu 18.07.2010 jezdzimy w godzinach 15 -20 II-TURA OD 15.00-20.00 CENA OD 60-100 ZL ( W CENIE PORADY DOT.TECH. I TORU JAZDY ... DLA CHETNYCH ) WSZYSTKICH Z POZA LUBLINA PROSIMY O POTWIERDZENIE OBECNOSCI I ILOSCI MOTO NA ADRES : [email protected] DLA CZŁONKÓW MOTO-SEKCJI OCZYWIŚCIE RABAT W WYSOKOŚCI 50 % ! ! ! ADRES: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi