Skocz do zawartości

LUBLINerring MotoGP !!!

TUREK
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć!

Widzę,że szykuje się spora grupa Ludzików.Toż to szok :biggrin: Ale rozumiem- to po tej tzw zimie nie może być inaczej.

Lublin też się podłączy --- Pruch+ kumple. WaWa nie będzie wredna i nie postawi zasieków co nie? ;)

Ja zaczynam szykować świniaki do bicia bo przecież polska gościnność ,te sprawy :flesje:

Ponieważ występuję w temacie w roli GAPIA ( i całe szczęście ) jak będzie coś potrzeba ---- pomogę w miarę możliwości ale niestety przedłużacza 1,5 km długości nie mam ( do opon Taśka) - rozpali się ognisko i zamiast kiełbasek trochę przypiecze oponki :D

W niedzielę rano tak ok.5 -6 godziny w dniu wiadomym dam Wam znać jaka jest pogoda w Lublinie- ok?

Odnośnie pozostałych terminów to można zaklepać jakowyś majowy jeśli chcecie -- no problem.

Tylko to trzeba już się decydować a jeśli coś się zmieni to odwołacie.

POZDRAWIAM --- Joaśka

MYCIORKU - którą majówkę? 22,24 czy 25 a może 31 maja bo nie wiem :)

POZDRAWIAM ---- Joaśka

24 maja jestem solenizantka to może połączyć ;) przyjemne :buttrock: z pożytecznym :icon_mrgreen: Przyjedziecie w sobotę 24 i zostaniecie do 25 bo jest gdzie spać i co jeść :icon_mrgreen: ( tak na marginesie)

Prąd biorą z ... prądowni a poważnie to pewnie agregaty przywożą. Chyba?

Edytowane przez JOAŚKA

A jak pisalem, zeby brac wszystko poki dostepne, to sie ze mnie zescie smiali :icon_twisted:

A tak na powaznie, to majac na uwadze to, ze z Poznaniem sie jeszcze sytuacja nie do konca wyklarowala i w koncu nie wiem czy dni Suzuki beda w tych planowanych terminach czy nie, to ja bym tego 24 lub 25 juz teraz w Lubline rezerwowal. Potem w maju bedziemy plakac, ze wszystko juz pozajmowane i wolne terminy w lipcu.

Joaska, ten pomysl z polaczonym 24 i 25 mi sie podoba i bym sie pisal. Jesli tylko byloby gdzie bezpiecznie przenocowac maszyne.

Pozdro

Edytowane przez Piotrus

Piotrus napisał:

A jak pisalem, zeby brac wszystko poki dostepne, to sie ze mnie zescie smiali :biggrin:

A tak na powaznie, to majac na uwadze to, ze z Poznaniem sie jeszcze sytuacja nie do konca wyklarowala i w koncu nie wiem czy dni Suzuki beda w tych planowanych terminach czy nie, to ja bym tego 24 lub 25 juz teraz w Lubline rezerwowal. Potem w maju bedziemy plakac, ze wszystko juz pozajmowane i wolne terminy w lipcu.

Joaska, ten pomysl z polaczonym 24 i 25 mi sie podoba i bym sie pisal. Jesli tylko byloby gdzie bezpiecznie przenocowac maszyne.

Pozdro

WITASKI Piotrus!

Jest miejsce pod dachem i zamknięte ---- garaż dla maszyn a dla ludzi spanko też jest i tor niedaleko.

Czyli meta jest :bigrazz: jakby co.

POZDRAWIAM ---- Joaśka

Tak tak, zaklepcie ten maj...

Najlepiej 22 albo 24 albo 25 maja. Ja lece na bank i na pewno się znajdą chętni. Oby tylko nie przepadło bo do czerwca nikt nie wytrzyma potem :icon_twisted: .

22.05 to boże ciało jak coś, a potem 26 dzien matki przypominam.

Pozdro.

Edytowane przez cenderr

cenderr napisał:

Tak tak, zaklepcie ten maj...

Najlepiej 22 albo 24 albo 25 maja. Ja lece na bank i na pewno się znajdą chętni. Oby tylko nie przepadło bo do czerwca nikt nie wytrzyma potem :icon_mrgreen: .

22.05 to boże ciało jak coś, a potem 26 dzien matki przypominam.

Pozdro.

Na bezczelnego i nie pytając Was o zgodę zarezerwowałam profilaktycznie 24 i 25 maja 2008r. Jakby nie pasowało można odwołać.Proszę za samowolkę mnie nie bić :biggrin: PLISSSSSSSSSSSSSSSSSS

Joaśka