Gość Lefthandy Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 (edytowane) Shipp a ja mysle ze mylimy pojecia. Zauwaz ze dyskutujemy tu nad NOWYM motocyklem ze sklepu z GWARANCJA. Czy domyslales sie co to znaczy ? :cool: Ze wyjezdzam motocyklem z salonu i wracam dopiero na pierwszy, serwisowy przeglad w miedzy czasie nie robiac NIC przy motocyklu, tylko nim smigajac. Taki jest obraz nowego motocykla ze sklepu z gwarancja. He, he, obraz może i jest jak to w większości wypadków z legendami i mitami bywa. A ilu motocyklistów na tym forum tak naprawdę jeździło lub jeździ nowiutkimi motorkami z salonu i miało okazje je docierać czyli "rozdziewiczać"? Pytam serio, bo mam uzasadnione wrażenie, że to dość egzotyczna problematyka nawet dla tych doświadczonych: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...pic=108583&st=0 Edytowane 3 Lutego 2009 przez Lefthandy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krotom Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Pozwolę sobie odgrzać temat. Dwa sezony jeździłem na Challengerze 200. Był to mój pierwszy motocykl - miałem go z "salonu" (teraz bujam się na DragStarze 1100). Powiem tak, na mój egzemplarz narzekać nie mogę, prócz tego tandetnego tygryska oraz osłony łańcucha to nic mi się w nim nie urwało ani nie odkręciło. Niewątpliwie motocykl który potrafi nauczyć pokory i zachowania się na drodze. Jako pierwszy motocykl też bym go polecił, prędkości nie osiąga za wielkiej (jeździłem nim max 70 km/h) i nie czuje się żeby miało się między nogami jakiegoś piździka tylko konkretnych rozmiarów maszynę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi