m16 Opublikowano 17 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2003 WitamMam pytanko:Jak zdjac pedal hamulca noznego w jawasaki ???Dzisiaj meczylem sie przez 20 min i nic z tego nie wyszlo :)Odkrecilem podnuzek i odpiallem linke - myslalem ze zejdzie ale lipa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość joserodo Opublikowano 17 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2003 Jest to chyba niewykonalne. Przynajmniej mi przez 3 lata posiadania Jawahy nie udało się tego dokonać. Nie wiem jak u innych, ale u mnie za nic nie chciało zejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 17 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2003 Kolejne genialne rozwiazanie panow z czechoslowacji Wrrrrrrr....... :):wink::) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 17 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2003 Kumpel ulamal sobie pedal a ja chce zmienic na dluzszy (w sumei to on ma gorzej :)) Wszelkiem (niezbyt drastycczne :)) pomysly na zdjecie tgo pedala mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajos Opublikowano 18 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2003 Ja wyjelem pedal od mojej Jawki ale MUSIALEM uzyc szlifierki kontowej zeby odciac kawalek rurki... potem srubokret wlozylem do srodka(dotykal pretu z pedalem) i mlotkiem wybilem go na zewnoatrz. Nie wiem czy jak bym teraz zlozyl wszystko do kupy to by all dzilalo dobrze ale podzozki i wszystko co pod silnikiem bede sam spawal od poczatku koszt to kolo 10zl (rurki ze zlomowca). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi