Domieniek Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 WitamChcialbym sie dowiedziec czy orientuje sie ktos jak wyglada sprawa zwiazana z formalnosciami po sciagniesciu moto ze Szkocji dokladnie. Chodzi mi dokladnie o koszty przerejestrowania, zaplacenia jakis tam podatkow itd.. transport mnie nie interesuje bo to juz mam prawie zalatwione, sprawa druga to wymiana klosza w lampie. Jakie to koszty? Ogolnie wszystko co powinienem wiedziec... :icon_mrgreen: dzieki wielkiepozdrawiam :buttrock: Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitek Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Heja. Od strony prawnej wszystkie procedury i papiery jak przy sprowadzaniu moto z UK bo szkockie pojazdy też są rejestrowane w DVLA, mają takie same dowody rejestracyjne itp. Poszukaj, było dużo na forum, sam się kiedyś produkowałem :D Co do ''klosza'' to nie wiem o co Ci chodzi bo jak chcesz mieć wszystko legalnie to musisz wymienić CAŁĄ lampę, dla mnie klosz to samo szkło a to nie wystarczy żeby świeciło po europejsku.Nie mam pojęcia ile kosztuje używany reflektor do R6 ale zapewne niemało.Mimo wszystko wiele osób zarejestrowało pojazdy z UK bez wymiany lampy, aż tak diagności się nie czepiają. powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi