michalloKS Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 witam. sąsiad zatarł swoje derbi i rozglądamy sie za nowym tłokiem. dół silnika jest ten sam co w innych derbikach -gpr i senda , ale ten fenix jest chłodzony powietrzem i ma żeliwną tuleje. z góry dziękuje za pomoc :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quba Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 witam. sąsiad zatarł swoje derbi i rozglądamy sie za nowym tłokiem. dół silnika jest ten sam co w innych derbikach -gpr i senda , ale ten fenix jest chłodzony powietrzem i ma żeliwną tuleje. z góry dziękuje za pomoc :biggrin:to niech sasiad sie martwi i szuka . co sie przejmujesz ? :D pzdr :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 to niech sasiad sie martwi i szuka . co sie przejmujesz ? :D pzdr :) :biggrin: Jak będziesz miał jakiś problem napiszemy podobnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 witam. sąsiad zatarł swoje derbi i rozglądamy sie za nowym tłokiem. dół silnika jest ten sam co w innych derbikach -gpr i senda , ale ten fenix jest chłodzony powietrzem i ma żeliwną tuleje. z góry dziękuje za pomoc :biggrin: Popytaj u mielocha, często mają cześci których nie ma na stronie. Możesz także spróbować w motoromie, mają trochę części do Derbi to niech sasiad sie martwi i szuka . co sie przejmujesz ? :D pzdr :) Żenada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quba Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Popytaj u mielocha, często mają cześci których nie ma na stronie. Możesz także spróbować w motoromie, mają trochę części do DerbiŻenada...Sasiad zatarl mi silnik . na jego miejscu bym sie nie przejmowal tylko ciagnal za dupe winowajce , niech sam buli za naprawe jak zepsul . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 (edytowane) Sasiad zatarl mi silnik . na jego miejscu bym sie nie przejmowal tylko ciagnal za dupe winowajce , niech sam buli za naprawe jak zepsul . Do tego nie umiesz czytać... :D Edytowane 27 Lipca 2007 przez marcpol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quba Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Do tego nie umiesz czytać... :Dnie nie umiem czytać wcale :) ludzie jaki tępy człowiek no i co ze mi zatarł co pojedzie ci sasiad na motorku zatrze silnik i co bedziesz bulil z wlasnej kieszeni? poza tym nie ten dzial :lol: powinien byc w Warsztaty skley lub ogloszenia kupie inne jak szuka tloka . :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 (edytowane) nie nie umiem czytać wcale :D ludzie jaki tępy człowiek no i co ze mi zatarł co pojedzie ci sasiad na motorku zatrze silnik i co bedziesz bulil z wlasnej kieszeni? poza tym nie ten dzial :lol: powinien byc w Warsztaty skley lub ogloszenia kupie inne jak szuka tloka . :) sąsiad zatarł swoje derbi Co do pytania to: http://www.wilmat.torun.com.pl/ http://www.kemot.pl/ http://www.tnt-motocykle.pl/ Edytowane 27 Lipca 2007 przez marcpol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 nie nie umiem czytać wcale :icon_mrgreen: ludzie jaki tępy człowiek no i co ze mi zatarł co pojedzie ci sasiad na motorku zatrze silnik i co bedziesz bulil z wlasnej kieszeni? poza tym nie ten dzial :lol: powinien byc w Warsztaty skley lub ogloszenia kupie inne jak szuka tloka . :buttrock: Ty masz jakieś zaburzenia czy po prostu jesteś walnięty?! marcpol napisał Ci że nie umiesz czytać, to ty nie przeczytasz jeszcze raz tylko będziesz dalej pieprzył swoje. Jak przeczytasz pierwszy post w temacie uważnie i ze zrozumieniem to może się skapniesz że bredzisz i się ośmieszasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiaan91 Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 siema ja ci konkretnie odpowiem.... tłok powinnesz znaleźć na www.olekmotocykle.pl tam są tłoki vertexa, poszukaj i zobaczysz :icon_eek: jak ja znajde to ci dam link pzdr :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi