emil1005 Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 witam, przerejestrowałem moto na siebie jakies 2tyg temu - jednak z pewnych względów musze sprzedac.Oczywiście mam jeszcze próbny dowód rejestracyjny. Moge sprzedac w takiej sytuacji? Czy musze czekac do odbioru normalnego dowodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 o ile pamiętam poprzednią dyskusję na ten temat na forum (albo prm..?) to możesz sprzedaćjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 27 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 tak ale powiedzmy ze sprzedam moto a okaze sie ze dowod stały lezy juz w urzędzie? Przeciez za niego także trzeba płacić, będe musiał zwrocic koszty albo cos w tym stylu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 to już z kupującym musisz się ugadać, kto poniesie koszty tej zbędnej rejestracji, urzędu to nie interesuje. procedury nie pamiętam... czy przypadkiem wszystkich opłat nie wnosi się przy składaniu dokumentów..?jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berolok Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Jak ja rejestrowałem moto to wszystkie opłaty wnosiłem na początku.Tak więc za odebranie stałego dowodu już nie płacisz,tylko do jego odbioru musisz mieć ważną polisę OC(przynajmiej tak jest w Wawie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 30 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 problem juz sie rozwiązał bo mam stały dowód :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi