M4NIEK Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Niestety nie stać mnie na taki styl jazdy :biggrin: a dla kolesi :biggrin: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziuteek Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 i pierwsze w Polsce wheelie bez zawiechy :biggrin: Istna glupota, koles z kolem dobrze nie umie jezdzic, a naogladal sie filmow i sie mu zachcialo. Szkoda Banditka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadi Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 kozak jak nie wiem co, świetne drifty. Trzeba sie z tym urodzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czervonyr6 Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 http://www.youtube.com/watch?v=iMNvU6idyHY - to się nazywa mieć opanowaną masę motocykla. Gość śmiga tą RRką jakby to był zwykły BMX :biggrin: dla mnie bomba to juz wyzsza szkola jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba9449 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Drifty bardzo ładne, stopale też kozackie no i na tylnym jest naprawde niezły, a patrzcie że to jest 600rr która o stuntu się raczje ni nadaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 600RR się do stuntu nie nadaje? To czemu spora grupa stunterów za oceanem przesiada się na te sprzęty? Na naszym podwórku Ordi ma 600RR i daje rade. Masz błędne informacje, kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi