WojtekW Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Witajcie!Zanim zaczne cokowiek rozbierac to chetnie sie zapytam o jakis patent. ;] DR'ka stala jakies 3 tygodnie nie ruszana. Odstawilem ja normalnie do garazu i tak sobie stala, bo nie bylo mnie w domu. Po 3 tygodniach przyjezdzam no i normalnka.Kluczyk, ssanie, 3 razy lekko i raz mocno ;] i cisza. Nawet nie peirdnie. Jedyne co mnie zastanawialo to to,ze moge bez problemu kopnac go bez odpreznika . Chociaz jak sie tak dobrze zastanowie to nie wiem czy to nie bylo spowodowane determinacja i brakiem terenowej jazdy od jakis 3 tygodni, ale pewnie nie, bo normalnie na dwojcie idzie ja przepchnac na biegu. A kazdy, kto probowal , wie ze branie DRy na pych/zaciag jest prawie niemozliwe.Dodam jescze tylko,ze ostatnio zgiela mi sie nozka i motocykl stal oparty bardziej poziomo niz zwykle ;]Zawsze mi troche zaworty dzwonily. Ale przyjechalem chyba motocyklem normalnie, tylko w grazu juz jak wjechalem lekko szarpnal i zgasl, ale chyba z mojej winy bo za szybko sprzeglo puscilem.Mam jakies swoje teorie, ale narazie pozwole wypowiedziec sie eksprtom,zeby nic nie sugerowac.Pomocy, bo chce orac, blotko jest, a moto nie gada. Pozdrawiam W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Skoro by nie mial kompresji to by raczej go latwo bylo popchnac :icon_razz: Co do problemu - tez nie mialem komprechy na zimnym ze mozna bylo bez dekompresora. P:o regulacji zaworow komprecha wrocila i jest wszystko wporzadku. Dodam tylko, ze u mnie na zaworach wydechowych nie bylo wogole luzu... Moze to cos pomoze. POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 sprawdź działanie dekompesatora czy si enie zawiesił, tego mechanicznego(recznego i automarycznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi