maly Opublikowano 17 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2004 Witajcie Smigam na moto co ma 98 konisi i wazy 378 kg ubrane ,a jezdzi sie tym jak komarem .Jest to kwestia wzrostu , wagi , obycia z moto itd. itp.Oczywiscie tak jak tu zauwazono nie jest to scig , i tymi motorami jedzie sie delektujac jazda i widokami , chociaz jak trzeba to walnie i blisko 2 paczek. Pozdrawiam ********************************Janek & Yamaha Royal Star XVZ13LTTourdeluxe ''Dzikiem'' zwanaCYC Zachodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tatoine Opublikowano 17 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2004 Poco komu silnik z auta w motocyklu? A ja sie troszkę nie zgadzam. Takie maszyny są odpowiedzią na badania rynkowe i skoro istnieje zapotrzebowanie rynku, to ktoś takie zapotrzebowanie stara się zaspokoić.Jeszcze parę lat temu kategorie "mega cruiser" zapełniały Honda F6C, Yamaha Wildstar, Suzuki LC1500 - a teraz? Teraz to klasa średnia, bowiem okazało się że klienci chcą jeszcze czegoś większego. Tatoine p.s.Zdjęcie Rocketa umieściłem w temacie Power cruiser. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 19 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2004 Poniżej obiecane fotki Triumpha Rocket III Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tatoine Opublikowano 19 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2004 Nareszcie realne zdjęcia tego motocykla - ekstra.Teraz wreszcie dokładnie widać jak TO wygląda. Jako "staremu zwolennikowi V-ek" silnik Rocketa przypomina mi raczej lodówkę, ale jego parametry -wow! Szerokość przedniej opony - kurcze, niejeden motocykl ma węższą na tyle 8O ja tam nie mam nic przeciwko... a poza tym co ma wspólnego pojemność silnika z długością fiuta ??? a może moc maksymalna też w jakiś magiczny sposób przekłada się na długość fujarki... ??? a moment obrotowt na objętości jąder .. ? he, he - jak mawiały starozytne Rosjanki: nie liczy się długość czarodziejskiej pałeczki ale jej magiczna moc :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz M. Opublikowano 19 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2004 Całkiem przyjemna linia,tyle,że ten silnik pasuje tam jak pięść do oka ;),wygląda jakby był od czegoś innego...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 19 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2004 Ten silnik wygląda jak jakis stary diesel wsadzony do moto heheh. Co do VZ 16000 to jutro wrzucam fotki :) . Vz1600 czyt. VN 16000 ze zmienioną lampą i logioem na zbiorniku , bo taki jest rodowód tego moto ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi