Pepper Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Witajcie. Ma ktoś może tę kurtkę? http://www.moto-akcesoria.pl/product_info....934df002207cd07 Proszę o wrażenia uzytkowników. Poszukuję czegoś na gorące dni na cruisera. Cena bardzo niska więc rewelacji się nie spodziewam, ale moze nie potrzeba mi nic więcej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregs Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Używałem kiedyś tej kurtki. Na bardzo ciepłe dni świetne rozwiązanie, ale jest bez ochraniaczy, które musiałem dokupić a kosztowały ponad 100zł. Do tego na łokciach nie ma rzepów i ochraniacze się obracają (jesli je włożysz); materiał dość cienki. Ogólnie to taka kurteczka jedynie na miasto w upały i chyba raczej na skutery. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 24 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 OK.Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jane Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Witaj jeżdzę w kurteczce z pro-biker`a i jestem zadowolona, model trochę inny :) ale z tego samego 'materiału'. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygzak600 Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 WitamPodpinam sie pod temat, bo nie ma sensu zakładać nowy.Jaką kurtkę skórzaną polecicie z Probikera?? Chyba ze macie inne pomysły w przedziale cenowym 500-700zł????np. http://moto.allegro.pl/item271354858_kurtk...rna_roz_52.html Może ktoś ma kurtki tej firmy? Proszę o jakieś opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biernak Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 miałem identyczną kiedys kurtkę ( nie piszę o skórzanej) i tak jak gregs napisał wyłącznie nadaje się na lato, materiał cienki, choć wiatru nie przepuszcza, rękawy jakieś nie wymaiarowe za długie w stosunku do długości kurtki ale za tą cenę nic się nie znajdzie lepszego :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nufry Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Ja też mam taką kurtkę. Na lato jest bardzo dobra i praktyczna jak dla mnie. Szukam teraz do niej ochraniaczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi