wild Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 postaramy sie w piatek wybrac- ale dopiero poludniem. szanse sa jednak 50/50. ehh.. i tylko przez ta jedna babe :flesje: Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 (edytowane) postaramy sie w piatek wybrac- ale dopiero poludniem. szanse sa jednak 50/50. ehh.. i tylko przez ta jedna babe :flesje: GoskaGrzesiek z Przemyśla wyjeżdża koło południa w piątek, od nas 2 motórki też gdzieś o tej porze (ja szczerze mówiąc nie wiem czy pojadę swoim - raczej nie). Gdybyście się zdecydowali jechać w piątek, to dajcie znać - "Grześki" zaczekaja ze 2 godziny; Edytowane 6 Sierpnia 2007 przez Paolo350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grasser Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 u nas piatek odpada;/ ale mozemy umowic sie na zimne piwko w zagorzu :icon_mrgreen: wie ktos cos wiecej na temat tej imprezy ? jakiekolwiek szczegoly ? plan imprezy ? ceny ? co zapewnia organizator ? :> pochwalcie sie bo troche w ciemno jade :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rhotaxx Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Grzesiek z Przemyśla wyjeżdża koło południa w piątek, od nas 2 motórki też gdzieś o tej porze (ja szczerze mówiąc nie wiem czy pojadę swoim - raczej nie). Gdybyście się zdecydowali jechać w piątek, to dajcie znać - "Grześki" zaczekaja ze 2 godziny; A będzie się im chciało wlec 70km/h ?? Bo ja szybciej nie dam rady zaprzęgiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 A będzie się im chciało wlec 70km/h ?? Bo ja szybciej nie dam rady zaprzęgiem :icon_mrgreen:Za zwyczaj trzymają Kaśkami około 100km\h w trasie - ale myślę, że dadzą radę zwolnić :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grasser Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Jak nie do zagorza to moze w powrotna droge razem sie zbierzemy ;> Bodman. jak z toba ? jedziesz z nami do zagorza ? czy wczesniej ruszasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 -przesadzone jedziemy w sobote. grasser- nie ma problemu na zlocie sie dogadamy czy kto jeszcze? Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grasser Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 w sobote o ktorej ? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 planujemy juz o 5 byc zwarci i gotowy:) jedziemy sami (ja, rhotaxx) bo wszyscy w piatek juz chca zaczynac balowac :banghead: moze ktos po drodze dolaczy...a co? Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grasser Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 e to ja o 12 dopiero w jasle bede :) ok 14 wyjazd ... to pewnie jednak dopiero na zlotowisku sie widzimy ... a teges.... jaktam z pogoda ? ja puki co na pomorzu ...slyszalem ze niezle leje na podkarpaciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 e ...slyszalem ze niezle leje na podkarpaciu.Leje - w Przemyślu to tak nawet bardzo; Dzwoniłem do znajomych, którzy już siedzą w Zagórzu - mówili, że tam też cały czas pada; Ja chyba nie dojadę. Co prawda założyłem inne koło do przodu, i hamulce się nawet znalazły, ale marne szanse żebym pojechał własnym sprzętem; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 http://weather.icm.edu.pl/ to najlepsza pogoda jaka jest w necie. caly czas aktualizacje sa. wiec proponuje sledzic. i co pawle zrobisz z tym fantem...?ja mimo wszystko jade z rhotaxxem. nie odpuscimy sobie ten imprezy.Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaczek Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 http://weather.icm.edu.pl/ to najlepsza pogoda jaka jest w necie. caly czas aktualizacje sa. wiec proponuje sledzic. i co pawle zrobisz z tym fantem...?ja mimo wszystko jade z rhotaxxem. nie odpuscimy sobie ten imprezy.Goska Ja + kumpel wyjeżdżamy dopiero po 15 w sobotę sprawy słuzbowe, mam nadzieje że nie będzie padało choć deszczu się nie boimy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 (edytowane) No i po rajdzie;Dzięko Rhotaxx'owi i Wild udało mi się "zaliczyć" tą imprezę - dzięki wielkie.W moim wehikule niestety przód zastrajkował, i za cholerę nie chciał utrzymać przedniego koła - dlatego nie pojechałem swoim;Ogólnie fajno było :icon_mrgreen: - tylko pogoda trochę "kaprysiła".Niestety jednego z naszych kolegów dopadł straszliwy pech (właściciel srebrnej WSK 175) - i prześladował go przez całą imprezę;Nie myślałem, że tyle "nieszczęść" może zbiec się w tak krótkim czasie (wywrotka, połamane klamki, dwa kapcie, dwa razy urwana linka sprzęgła) - na szczęście dojechał do domu; Edytowane 12 Sierpnia 2007 przez Paolo350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 ehh.. tak pogoda byla strszna :notworthy: ale dali wszyscy rade :notworthy: no niestety krolik mial wyjatkowego pecha.. ktos w niego mocno raczej wierzyl.. my dojechalismy wszyscy cali i zdrowi:) dzis powrzucam kilka zdjec. Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi