Gość marcpol Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Nie wiecie moze czy nie pasowałby króciec od MZ/Jawy/Simsona?Od demoluda nie będzie pasował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Nie mam pojęcia jak kruciec w Derbi wygląda, ale może pomoże sposób z CB50J. Okręciłem go ciasno przylepcem materiałowym (do nabycia w aptece), a potem porządnie natarłem silikonem silnikowym (czarny, nie czerwony). Powinno pomóc na jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Mysle, ze nie ma sensu wkladac dolotu od innego sprzeta bo moze to niekorzystnie zmienic charakterystykę silnika... tak mi sie wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenix_zlotow Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 ja mam króciec od derbi sendy mozna go dostac u mielocha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derbi Fenix Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Czyli od Sendy spokojnie podejdzie? Dzięki, pozdrawiam bo myślałem ze juz nie znajdę Acha jeszcze od której sendy? SM ? Ile kosztuje taki króciec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Tak trudno sprawdzić ? Nie ma znaczenia od której Sendy bo króćce maja takie same. http://sklep.mieloch.pl/product_info.php?c...38d9ecd3c2ee351 TOP RACING 75,00ZŁ http://sklep.mieloch.pl/product_info.php?c...38d9ecd3c2ee351 POLINI EVOLUTION 155,00ZŁ http://sklep.mieloch.pl/product_info.php?c...38d9ecd3c2ee351 METAKIT 87,20ZŁ http://sklep.mieloch.pl/product_info.php?c...38d9ecd3c2ee351 też METAKIT tylko inne 'fi'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derbi Fenix Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Ale mi Mielocha nie chciało otwierać bo wyskakiwał komunikat o zagrozeniu komputera. Dzieki wielki za linki :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenix_zlotow Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 ja mam ten ,,top racing" za 75 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derbi Fenix Opublikowano 3 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Czy w fenixie ejst gaźnik 21 mm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenix_zlotow Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 oryginalnie jest gaźnik dellorto 14 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derbi Fenix Opublikowano 3 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 To jak ci wszedł ten króciec Top Racing jak on jest do gaźników 19-21 mm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 No może wymienił gaźnik hm ?? Jezu co za temat sie z tego robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derbi Fenix Opublikowano 3 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Jak coś nie pasuje to nie wchodź. No to ja mam ten 14 mm bo mam orginalny i teraz mam problem z dobraniem króćca do niego . Nie wiecie gdzie mogę znaleźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenix_zlotow Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 (edytowane) jak mialem oryginalny gaznik (14mm) i nowy krociec to sobie radzil ,czasami sie tylko mulił. Teraz mam gaznik 17.5mm i jest ok. Myśle ze ciężko Ci bedzie znalezc krociec do derbi do gaznikow 14 mm, ewentualnie mozesz szukac na aukcjach uzywanych króćców, ale nie polecam bo uzywane najczesciej sa popekane. :banghead: . Kup sobie top racing ,powinno byc lepiej niz na popekanym króćcu i w dodatku troche wiecej mocy :icon_evil: Wiślak , zaproponuj jakis ciekawy temat... Edytowane 3 Września 2007 przez fenix_zlotow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Nie mam nic do tego waszego tematu i do tego Derbi no ale odpowiedz na niektóre pytanie mozna samemu rozkimnić. Wystarczy pomyśleć, lub troszke poszukać. eot z mojej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi