fenix_zlotow Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 mam pytanie. Poznalem goscia co ma derbi fenixa z 94r po tuningu na 70 cmm. Ale jego moto ma tylko 4 biegi i wyciaga 90 km\h. Czy ten fenix ma blokade na 5 i 6 bieg, czy poprostu te starsze modele mialy montowane takie skrzynie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derbi Fenix Opublikowano 3 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Taką skrzynie mają 4 biegową. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenix_zlotow Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 100% ?? A TY JAKA MASZ SKRZYNIE 4 CZY 6-BIEGOWĄ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derbi Fenix Opublikowano 3 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Ja mam 6-biegową i mam Fenixa z 1997 roku. Raczej na 100% Fenixy z '94 mają 4 biegową bo kiedys na allegro był właśnie z 1994 roku 4 biegowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenix_zlotow Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 no i to prawdopodobnie byl jego fenix... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 czym sie rozni?? predkoscia? przyspieszeniem? Z reszta nie wazne... Kazdy ma swoje zdanie Jeśli twierdzisz, ze 100 konnym motocyklem jeździ sie tak samo jak motorowerem to masz ogromne pojecie o motocyklach. Wiesz taka Mito 38KM, 6sek/100km/h i Vmax: 170km/h na szafie to jakos tam jedzie. Lepiej od nie jednej 400etki :icon_razz: Moc nie jest najbardziej istotna.... slyszal ktos z was o czyms takim jak moment obrotowy ? Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenix_zlotow Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Jeśli twierdzisz, ze 100 konnym motocyklem jeździ sie tak samo jak motorowerem to masz ogromne pojecie o motocyklach.Moc nie jest najbardziej istotna.... slyszal ktos z was o czyms takim jak moment obrotowy ?Człowieku o czym ty gadasz? Jakim 100 konnym? Ja mówiłem ze dla mnie nie ma duzej roznicy miedzy powiedzmy jakims lepszym motorowerem a motocyklem o poj.125 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Moc nie jest najbardziej istotna.... slyszal ktos z was o czyms takim jak moment obrotowy ? Suma sumarum wychodzi na to samo co ja napisałem :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Moc nie jest najbardziej istotna.... slyszal ktos z was o czyms takim jak moment obrotowy ? Nie słyszał pewnie, bo w fenixie prawie tego nie ma :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derbi Fenix Opublikowano 4 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 W twojej 125 też jest bardzo znaczący :D Pozdrawiam PS. nie mam nic do twojego moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 W twojej 125 też jest bardzo znaczący :icon_biggrin: Pozdrawiam PS. nie mam nic do twojego moto Aktualnie jeżdżę 600 w V :icon_eek:Ja też nie mam nic do Twojego moto :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenix_zlotow Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Aktualnie jeżdżę 600 w V :DJa też nie mam nic do Twojego moto :]No to jak ty juz w takiej wysokiej lidze jestes, to po co sie wypowiadasz na takim smiesznym forum dla motorowerowcow. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derbi Fenix Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Takie pytanko mam na szybko jaki Akumulator jest w Fenixie? 6V czy 12V ? Pytam bo nie chce mi sie iść i sprawdzać dzisiaj :crossy: a musze kupic nowy akumulator ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Prościej by chyba było zobaczyć do jakiego napięcia masz przystosowane żarówki ... Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristopfer69 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 POMOCY potrzebuje kupic cylinder do derbi fenixa moze byc 50cm3 a mile widziana by byla wieksza pojemnosc moze byc nowy i uzywany obojetne zeby tylko nie mial rys. bardzo prosze o pomoc bo nie moge dokupic takiego cylindra w zadnym sklepie motoryzacyjnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi