robher Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 są już fotki na stronce organizatora tu macie link:http://srcmotocykle.pl/galeria.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid125 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Ja też byłem :crossy: Troche się spóźniłem ale bylo ffajnie :crossy: Był ktoś zwiedzać ten amfiteatr?? Super sprawa warto tam jechać:D Pozdrawiam dawid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Ja też byłem w którym miejscu stałeś w grocie? Czy aby nie czasem przy schodach dość blisko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 21 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Wybiera się ktoś w tym roku? 3 sierpnia, macie moze jakies informacje odnosnie godziny rozpoczęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jendrekGS Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Ja się wybiorę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 22 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 dostałem odpowiedź na meilaMsza sw. odbędzie się w grocie o godz. 11.30 Pozdrawiam O. Błażej ofm PLAKAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Ja mam zamiar w tym roku jechać. Może się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pagi Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 witam, jedzie moze ktos z wawy albo okolic? chetnie wybiore sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joajer Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Chcę pojechać pierwszy raz, msza o 11.30 ale gdzie ta grota i co potem, rozjazd czy też jakieś plany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 24 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 spokojnie, dojedziesz na Górę sw Anny to i do groty trafisz za innymi motocyklistami. Rok temu był obiadek po mszy - nawiasem bardzo smaczny- pozniej jechaliśmy do Kamienia Śląskiego na ognisko. Czy w tym roku Kamień Śląski będzie to nie wiem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Piotrek, zmień datę w temacie, bo ta może kogoś zmylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 To ja mam pytanie- zbiórka na rynku w Leśnicy - czyli nie tam gdzie w zeszłych latach koło zajazdu pod samą Górą św.Anny? Czy chodzi o te miejsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Jedzie ktoś z Radomska, Częstochowy lub okolic? We dwóch zawsze raźniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virago_78 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Wybiera się ktoś w tym roku? 3 sierpnia, macie moze jakies informacje odnosnie godziny rozpoczęcia? Zbieramy sie na rynku w Leśnicy o godzinie 10.00 i potem wszyscy razem jadą na Annaberg.O 11.30 odbędzie sie msza św. z udziałem księży motocyklistów.Następnie będzie poświęcenie motocykli i posiłek w Domu Pielgrzyma. Być może się wybiorę, ale wjazd jest trudny, bo śliska kostka brukowa.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasnyBaniak Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 a sląsk jedzie bo chętnie bym się podpiął....... dajcie namiary kto gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi