norbik Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 eeetammm... po co zaraz nauczka :flesje: też mam ryski na moto... niestety, czy mnie to czegoś nauczyło?? Żeby uczyć się jazdy, ćwiczyć, jeździć...ćwiczyć, jeździć itd. z rozwagą :crossy: Proponuję także jakieś jazdy doszkalające u kolesi z pojęciem. W Warszafce mamy takich na Bemowie :notworthy: :clap: zbieram zbieram fundusze po wakacyjnych wojażach, co by potem nie pluć sobie w twarz , że mogłem to tak czy inaczej zrobić.Odnośnie ZONKÓW - takie hobby i rachunek prawdopodobieństwa...zawsze kotoś, gdzieś... wypadło na niegoszerokości Życzę i rozwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koder Opublikowano 26 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Już śmigam :-) Poskładałem motor i polakierowałem owiewki. Do zobaczenia na trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 taki szliw powinien zaliczyć kazdy i to ze 2 razy- Dziękuję za serdeczne życzenia. pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paczakuti Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Mycior dobrze mowi, wiecie czasem sa sytuacje praktycznie w 99% bezpieczne ale warto sobie wyobrazic ze np. przy tych 200 na pustej trasie cos wylezie (zwierzak czy cos). Warto wtedy pomyslec o tym co moglo by sie z nami stac przez to ze pozwolilismy sobie troche poszalec. Czesto mam takie mysli i zawsze stopuje....bo nie warto w tak mlodym wieku zakonczyc swojego zywota. Pozdro Jak by tak kazdy zaczol myslec to bo zaczeli robic motory co jada tylko 100km/h :D nie mowie ze trzeba nonstop zapierniczac ale jak warunki sprzyjają to troche przedrzec moto by wypadalo :D ale tak jak mowisz wszystko z rozwaga. pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi