Gość mattir Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Chciałbym kupić taki kask jak w temacie, ale powiem szczerze że jakoś nie mam przekonania do firmy uvex w ostatnim czasie :icon_question: Ostatnio jeździłem w kasku Airoh Leox oraz Suomy Vandal.Zastanawiam się czy inwestować w tego Uvexa czy lepiej trochę poczekać dozbierać kase i kupić Arai RX7??Ma to być kask który ma mi słóżyć max do końca przyszlego sezonu.Czy ktoś jeździ w tym Uvexie i ma jakieś opinie na jego temat??Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mattir Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Panie i Panowie, nikt nie jeździł w tym kasku??A może jakieś inne kaski polecilibyście z tego przedziału cenowego poza Shoei bo ta marka dla mnie odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 1. Uvex RS 750 wg mnie nie ma wiekszych zalet poza masą, wykonanie tego kasku pozostawia wiele do czynienia zwlaszcza za te pieniadze2. Nie bardzo rozumiem dlaczego marka Shoei odpada - mozesz mi to wyjasnic ??3. Co chodzi o kaski integralne - warto zwrocic uwage na Schuberth - wypadają naprawde niezle, moze masa nie na najnizszym poziomie, ale reszta zadowalajaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mattir Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Nistety kask Shoei kompletnie nie leży mi na głowie :banghead:M jest mi za mała natomiast L troszkę za duża :/A kto wie gdzie w Poznaniu lub okolicy dostanę kaski Schuberta, żeby przede wszystkim przymierzyć i zobaczyć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi