hary kapuchan Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 (edytowane) w niemczech zawsze właścicielem jest dziadek albo babcia( kobieta) - ubezpieczenia człekui przebieg 4.500 - proszę was - a elektrykę przerabiali bo kobieta jeździła i chciała mieć tylko kierukni w kierownicy JASNEi siedzenie mocno w dół aby do kierownicy było jak najdalej ale niech tam za tę cenę to masz stary shadow 1100 C2 z 97 roku ... a ja myślałem, że jak kobieta (tym bardziej babcia) jest właścicielem to ubezpieczenie jest droższe (byłoby logicznie ... no ale niemycy to przecież koły :buttrock: ) tym bardziej, że właścicielka tego moto była 25-latką - no ale pewnie wiesz lepiej... ... a poza tym, mam wrażenie chłopcy, że brakuje Wam wiary w zakup "zdrowego" sprzętu - bo lepiej zakupić moto z przebiegiem 7o ooo i najlepiej żeby był poobijamy, będzie przynajmniej pewny :biggrin: ... ... miałem nadzieję pomóc chłopakowi :icon_mrgreen: w zakupie dobrego moto, z minimalnym przebiegiem którego przejrzałem i na którym się przejechałem ... ale cóż bez urazy, pozdro... Edytowane 2 Sierpnia 2007 przez hary kapuchan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 ... a poza tym, mam wrażenie chłopcy, że brakuje Wam wiary w zakup "zdrowego" sprzętu - bo lepiej zakupić moto z przebiegiem 7o ooo i najlepiej żeby był poobijamy, będzie przynajmniej pewny :buttrock: ... Mnie nie brakuje bo w jUKeju to czesta sprawa, ale w Niemcowni gdzie cofnac licznik to nie sztuka ???Poza tym jak sprzeta sprawdziles i sie przejechales to dlaczego nie ??? :icon_mrgreen: Jak pewny to jechac i brac a moze koles jeszcze troche spusci z ceny. Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus_Drifter Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 (edytowane) hary coś taki nerwus i powiedz mi jak to zobaczyłeś że dziewczyna miała 25 lat i jedyny właściciel przy moto z 99 roku - jakim cudem sprawdź niemieckie prawo a się dowiesz że 17 latek nie może nic na siebie zarejestrowaćNIC - żeby było pewne - wtedy jest na rodzicówa ja na 10 motocykli które sprowadziłem tylko 1 właściciel nie miał 60 lat proszę cię nie kłamjeśli moto jest o.k. to go kupujcie tylko bajek nie pisać że nowy motocyklbo taki nie jest - co nie oznacza że stan jest super - osobiście także kupił bym sprzęta z niemieca nie wz kraju a co do ceny to jest za DUŻA w tym roczniku takie małe moto max 12.00 tysięcy złotychi zdaje się że miał być Classic bez urazyale taki zemnie ujek Edytowane 2 Sierpnia 2007 przez Klaus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 wlasnie classic sie prezentuje , miesiste kola i potezny sprzet, a chopek to taki chudawy, ale zalezy co kto lubi klaus co tam z twoim drifterem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus_Drifter Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 witaj StanieDRifter się robi a raczej go robią w tym sezonie nie ma szans - ale dlatego że postanowiłem go wykonać tak jak chcę a areografy i wszytko na raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi