Skocz do zawartości

zapytanie

Rekomendowane odpowiedzi

poszukuje pomocy przy przekładce silnika w kawasaki zx12r... tel517345631

Witam >>jaki masz problem ??

Powiedz co się dzieje bo będę całą sobotę w Grodzisku i możliwe że będę w stanie ci pomóc.

Edytowane przez Daro36

Witam >>jaki masz problem ??

Powiedz co się dzieje bo będę całą sobotę w Grodzisku i możliwe że będę w stanie ci pomóc.

cześć moja sprawa jest taka ze raczej muszę przełożyć silnik a potencjalny dawca silnika stoi w warszawie na połczyńskiej tyle tylko ze nie mogą go odpalic bo modół jest odciętyalbo jakies tam a ja potrzebuje silnik bo w moim rozrząd sie rozleciał a mechanik potrzebny mi do pomocy przy załozeniu świeżego silnika tylko skąd mieć pewność ze ten na połczyńskiej działa? sorry ze niaodpisałem wcześniej tak czy inaczej daj znac jak bedziesz w okolicy pozdrowienia

cześć moja sprawa jest taka ze raczej muszę przełożyć silnik a potencjalny dawca silnika stoi w warszawie na połczyńskiej tyle tylko ze nie mogą go odpalic bo modół jest odciętyalbo jakies tam a ja potrzebuje silnik bo w moim rozrząd sie rozleciał a mechanik potrzebny mi do pomocy przy załozeniu świeżego silnika tylko skąd mieć pewność ze ten na połczyńskiej działa? sorry ze niaodpisałem wcześniej tak czy inaczej daj znac jak bedziesz w okolicy pozdrowienia

Siemasz>> Jeśli chodzi o silnik to pogadaj z tym co go sprzedaje żeby dał ci gwarancję na rozruch (jeśli koleś nie ma nic do ukrycia to powinien się zgodzić) bo ciężko jest sprawdzić wszystko na sucho . Najlepiej jest go odpalić i posłuchać czy wszystko ładnie cyka!!!! Jak chcesz to mogę w tygodniu podjechać z tobą na Połczyńską i mozemy mu sie przyjżeć (wiele nie zobaczymy bez odpalenia go) . Zadzwoń 506 124 878 Pozdro.