marccc Opublikowano 15 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2003 Oto one: http://www.sportbikerider.us/Pictures/GSXR600%2Ejpghttp://www.sportbikerider.us/Pictures/007%...02004%202%2EJPGhttp://www.sportbikerider.us/Pictures/GSXR750%2Ejpghttp://www.sportbikerider.us/Pictures/008%...50%202004%2EJPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 15 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2003 Wyścig zbrojeń trwa...wprawdzie klase superbike zdominowały V2 1000ccm a z Suzuki startuje tam też głównie GSX-R 1000 o tyle nowa broń Suzuki w klasie supersport 600 to znowu jeszcze bardziej wyścigowa 600.Tak jak w Kawasaki z przodu widelec upside down,zaciski hamulcowe radialne,ciekawe jak wygląda to w liczbach(moc itd.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 15 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2003 Seria GSX-R zawsze mi się podobały. 750 jest miodzio 8) Mam nadzieję że w przyszłości ( nie tak strasznie długiej ) będę takową ujeżdzał 8) 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rak Opublikowano 15 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2003 piekne, szkoda tyyyyyylko, ze brakuje mi kasy na taki sprzecik.... :) ale i tak juz sie nie moge doczekac kiedy zobacze je na ulicy !!!!! piekne !!!!!!!!!!!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 16 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2003 no wszystko wedlug designu Hayabusy, chodzi mi glownie o reflektor. nie podoba mi sie to specjalnie ale osiagi na pewno rzucaja na kolana :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 16 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2003 A mi właśne podoba się taki przód. Przynajmniej wyróżnia się z całej reszty, która jest wzorowana na kocich oczach i ostrych krawędziach R1... Z hajabusy na szczęście ma tylko przód, a nie cały jajowaty i przyciężki wygląd.... Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan starszy Opublikowano 12 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2004 no na K4 to jeszcze poczekamy ale k3 będe testował za 3 tygodnie zobaczymy co potrafi licze ,że wpompuje mi troszkę adrenaliny w żyły. :twisted: :banghead: :twisted: ;) :twisted: ;) :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 12 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2004 Adam, czy chcesz powiedzieć, że w końcu zajrzysz do garażu i poszukasz lakiernika...? Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepcio Opublikowano 12 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2004 Hej cos nie działaja linki które zamiesciłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan starszy Opublikowano 13 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2004 Lakiernik to jest mój najmniejszy problemAle nie jest to nic z czym bym sobie nie poradził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 17 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2004 Jezdzilem gsx-r 1000 K4. Miodzik.W porownaniu z 600 K3 na wyzszych biegach rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan starszy Opublikowano 29 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2004 Nie K3 600, ale K3 750 i ciekawy jestem jak się spisze, bo dzisiaj 1 próba mam nadziejże dorówna 1000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi