YAGO Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Witam! pytanie szczegulnie do wlascicieli domiego, jak objuczyc ten motocykl? chodzi o to zeby zabrac namiot, 2 spiwory, 2 karimaty ciuchy i inne graty i oczywiscie pasazerke:) moze macie jakies wyprubowane sakwy i ewetualnie patent na stelaz? Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfonso Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 (edytowane) http://www.duh.pl/pokaz_towar.php?id_kat=5...kod=HONX650DO-G to link do gmoli takie kupiłem dla siebie z tej polskiej firmy pod które można zawsze coś tam przyczepić http://www.duh.pl/pokaz_towar.php?id_kat=5...kod=HONX650DO-S a tu stelaż tylny szkoda że nie ma zdjęcia tego nie kupywałem ale w ofercie jest cena 347,05 zł nie tak mało ale też szukając oryginałów to cena pewnie była by trzykrotnie większa. Osobiście mam na moto swoim kufer z tyłu który mieści sporo gratów albo drugi kask, mapa, blokada itd się mieści raczej latam solo na domim. A żeby go obładować tak jak chcesz wydaje mi się że trzeba kuferek z tyłu i boczne stelaże zamówić wtedy po bokach go można objuczyć i tank bar jeszcze dodatkowo na zbiornik paliwa. Kiedyś pytałem doradcy w moto-akcesoria.pl mieli coś takiego na tego typu enduro. Link mojego motocykla z kufrem http://www.bikepics.com/members/alfonso12/ Edytowane 18 Lipca 2007 przez alfonso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 18 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 kuferek mam ;) niestety cena za stelaze jest dla mnie zbyt wysoka ;) a prubowal ktos moze sakwy takie przezucane przez kanape? Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario33 Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 (edytowane) kuferek mam :) niestety cena za stelaze jest dla mnie zbyt wysoka :( a prubowal ktos moze sakwy takie przezucane przez kanape? sakwy maja to do siebie ze przemakają... chyba ze sa wysokiej klasy i drogie... sprobuj cos moto detail - ale koniecznie jakies worki na nie :) Sakwy 'podskakuja' wiec trzeba dooobrze przymocowac paskami (nie gumy bo sie rozciagaja) Edytowane 18 Lipca 2007 przez mario33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 19 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 no z sakwami jest jeszcze jeden problem, a mainowicie tlumiki w dominatorze sa tak umiejscowione ze sakwy beda do nich przylegaly i do platikow ktory je oslania Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario33 Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 (edytowane) no z sakwami jest jeszcze jeden problem, a mainowicie tlumiki w dominatorze sa tak umiejscowione ze sakwy beda do nich przylegaly i do platikow ktory je oslania trzeba jakies sczatkowe chocby stelaże zamontować więc... samoróby np... nawet najlepsze sakwy są palne :flesje: Edytowane 19 Lipca 2007 przez mario33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 19 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 no tak wlasnie mysle zeby w ktoras sobote podjechac do kumplai zrobi stelaze, tylko jeszcze niemam pomyslu o co mocowac, niechcial bym za bardzo obciazac tylnej czesci ramy... Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi