alterego Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Witam wszystkich!! Na ogół do Was nie zaglądam, ale pomyślałem sobie, że to może Was zaciekawić:http://caferacer.vgh.pl/readarticle.php?article_id=26 Więcej informacji na temat dokonań Stefana znajdziecie na stronie głównej:http://caferacer.vgh.pl/news.php Pozdrawiam!wojkop :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Myślałem tez o czyms taki bo sam mam MZ TS250 z 75r z silnikiem 4 biegowym jednak szkoda mi przerabiac tak pieknego kalsyka jakim jest TSka. Jak dla mnie bomba uwielbiam ten styl.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 18 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Myślałem tez o czyms taki bo sam mam MZ TS250 z 75r z silnikiem 4 biegowym jednak szkoda mi przerabiac tak pieknego kalsyka jakim jest TSka. To prawda, że ten motocykl już sam w sobie wygląda 'w klimacie" cafe. Dlatego korci by to i owo z niego ująć. Z motocyklami jak z poezją - im mniej ozdóbek a konkretniej, tym lepiej i piękniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Dokładnie ja lubie minimalizm każda część mam mieć swoje zastosowanie zadnych zbędnych dupereli tylko czysta prostota ale musi byc ukryta w niej jakaś terść i styl. Już jakis czas temu znalazłem fotki tej TSki i to mnie troche zainspirowalo wtedy znalezlem u mojego kuzyna w szopie TSke z 75r byla w dosc dobrym stanie tylko zostala rozmontowana i nikt nie potrafil jej poskladac. Mi się to udalo jednak postanowilem ze zostane przy orginale. Gdybym znalazł jakąś TSke z dużą ilości brakujących cześci i cięzko by było wrócić do orginału napewno poszedł bym w kierunku stylu "cafe"... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 moja ts własnie przechodzi cos podobnego;) Z tym ze ja sie nie bede wyzucał puchy filtra powietrza to bezsensu;] siodł tylko przerobie na garbate lub poprostu dodam zadupek. zostawie w spokoju 16 calowy tył... silnik otrzyma pewnie inny tłoczek i tuleje;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 wueska Ciagle cos mowisz o swoim ciekawym projekcie a moze zapodasz jakies fotki? Albo skierujesz na strone na ktorej sa bo z checia bym oblukal. pozdro. Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 wiesz ciagle robie ... i czasem brakuje kasy i pozuce projekt:/ teraz jednak sa szanse... na poprosttu lekkie przerobienie oryginału;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 masz jakies fotki? Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi