Prałat Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Witam. W piątek ruszamy do Grecji przez Słowację, Węgry, Serbię, Macedonię. Mam pytanie, a mianowicie:Jak wyglądają ceny paliwa w poszczególnych krajach? Jaką walutą najlepiej operować? Dzięki za wszystkie odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Dość sporo informacji na http://www.pzmtravel.com.pl/index.php?id_strony=1350 Jaką walutą najlepiej operować?Najlepiej chyba jednak kartą :biggrin: Na wszystkich większych stacjach przyjmują bez problemu (nawet Visa Electron), z tym że co do Macedonii to nie mam żadnych doświadczeń, jeszcze w tam nie byłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracko Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 WItam pokonałem tą trase w czerwcu . Myśmy płacili w słowacji i na węgrzech kartami a jadąc przez serbie i macedonie woleliśmy sobie zamienić kase i płacić gotówką . Paliwo z tego co pamiętam mniej więcej takie jak u nas a w grecji tańsze . Pamiętajcie ze jeżeli zostaną Wam macedońskie dinary to tylko na granicy można je wymienić na euro . powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadok Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 co do Macedonii to nie mam żadnych doświadczeń, jeszcze w tam nie byłem. Pięć lat temu płacilismy w Macedonii za paliwo kartą, nie było problemu (w odróżnieniu od Serbii w tym czasie) więc teraz to chyba tylko lepiej będzie...POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroman Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 wszędzie mozna kartą płacić, na całych bałkanach nawet w albanii by sie dało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi