rozek Opublikowano 14 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2003 Siemanko!!!Poszukuję wszystkich danych, zdjęć kontaktów z właścicielami takowych motorowerów. Czy w nim siedzi silnik ja w s-51 ?? Za wszelkie informacje thx :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 14 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2003 co do silnika to na pewno ma taki jak w s51. pozatym rozni sie wygladem i chyba ma obrotomierz Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bux Opublikowano 26 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2003 Siemka Greedo Tu Bartek z tej strony Poznajesz jeśli nie to jestem synem Poison'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pazdi Opublikowano 24 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2003 Ja mam S53. Troche wiem na jego temat i przypatrywałem się róźnicom pomiędzy S51 a nim. Szukam jednak do niego książki serwisowej bo może sie czasem przydać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 24 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2003 Ja mam katalog czesci do niego i S51, śrubka po śrubce. Mozna taki dostac w sklepach moto. Jak co bedziesz potrzebowac to daj znać zeskanuje Ci. Co do ksiazki, to zapewne wiekszosc opisow pasuje z ksiazki "Jeżdze motorowerem Simson" tez łatwo dostepnej Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 24 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2003 Ja mam S53. Troche wiem na jego temat i przypatrywałem się róźnicom pomiędzy S51 a nim. Szukam jednak do niego książki serwisowej bo może sie czasem przydać A z którego masz roku ?? Bo ja mam upatrzonego z 91 roku. Fotek pewnie żadnych nie masz :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pazdi Opublikowano 24 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2003 produkcja 91r. rejestracja 92r. ale naszczęście stan idealny (od mojego dzidka, jeździł nim raz na tydzień). Greedo z chęcią przyjme skan. P.S. Zdjećia mam nie dokladnie (ale moge zalatwic) bo taki sam tylko blotniki czarne a ja mam biale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 25 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2003 produkcja 91r. rejestracja 92r. ale naszczęście stan idealny (od mojego dzidka' date=' jeździł nim raz na tydzień). Greedo z chęcią przyjme skan. P.S. Zdjećia mam nie dokladnie (ale moge zalatwic) bo taki sam tylko blotniki czarne a ja mam biale[/quote'] Jeśli chodzi ci o te co masz w awantarze to nie kłopocz się bo mam takie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 25 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2003 produkcja 91r. rejestracja 92r. ale naszczęście stan idealny (od mojego dzidka' date=' jeździł nim raz na tydzień). Greedo z chęcią przyjme skan. P.S. Zdjećia mam nie dokladnie (ale moge zalatwic) bo taki sam tylko blotniki czarne a ja mam biale[/quote'] jak cos konkretnego potrzebujesz napisz. ten katalog troche stron ma :( Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pazdi Opublikowano 27 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2003 Greedo najlepiej by było jakbyś miał cały katralog zeskanowany, ale jak nie to tylko silnik i gaźnik.Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi