ZammeR_Poz Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Mam maly problem , bo skonczonej jezdze , leci mi olej , wydaje sie jak by walil gdzies z cylindra ale nie moge dojrzec skad dokladnie, prosze o pomoc co to moze byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek79 Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Mam maly problem , bo skonczonej jezdze , leci mi olej , wydaje sie jak by walil gdzies z cylindra ale nie moge dojrzec skad dokladnie, prosze o pomoc co to moze byc To może być olej walący gdzieś z cylinda :buttrock: Nikt Ci tutaj nie wywróży skąd dokładnie kapie ten olej. Może spod pokrywy zaworów, może spod głowicy, może spod cylindra, może..... Umyj silnik i poprostu zobacz skąd kapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 normalny mistrz :icon_biggrin: Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi