Stan Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 nie laduj sie w takiego syfa z innym cylindremkup lepiej gs 500 za ta kase juz spokojnie znajdziesz fajny sprzeta i na dluzej wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olorol Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 gs 500 nie podoba mi sie za nic w świecie :notworthy: Na poważniejsze moto wybiore zxr400 lub jakąś 600-tke. Prawko będzie juz za niedługo :notworthy: Narazie mam tylko A1 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 gs 500 nie podoba mi sie za nic w świecie :notworthy: Na poważniejsze moto wybiore zxr400 lub jakąś 600-tke. Prawko będzie juz za niedługo :crossy: Narazie mam tylko A1 :notworthy:A to przepraszam bardzo :notworthy:. Jesli to ma wygladac a nie jezdzic to juz sie nie wtracam ;) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olorol Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 dla mnie wygląd też sie troche liczy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Wlasnie widze :buttrock: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi