Gość livgren Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Czesc..hmm...do 8tys to moim zdaniem nic sie nie da kupic pow.250, zeby jeszcze nie po dzwonie i nie zakatowane bylo :banghead: Byli juz napaleni, ale pozniej bardzo zalowali... Mimo wszystko najlatwiej bedzie 535 trafic- tak do '95 max. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Ja mialem etz 150 i robilem nia zloty po 350km w jedna strone i ogolne traski po 100km w jedna strone i mnie nie zawiodla,kwestia podejscia :) a kosztowala mnie jedyne 1200zl :banghead: poroponuje kup za ta kase jakiegos nejkeda w miare mlody rocznik, a na czopra zbieraj i prawie przy czterdziestce kupisz wymazone cudo, i reszte zycia spedzisz w garazu na podziwianiu sprzeta i czyszczeniu-ok to byl zart krotko nie stac cie jeszcze na czopera ktorym moglbys bez nerwu jechac na zlot wiedzac ze wrocisz... po 2 w 17 letnim sprzecie za 5tys bedzie zawsze cos do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.A.C.E.K Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 XV 535za te pieniądze coś trafisz może... A moto fajne. I nie tylko na początek.Polecam.Ja. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bull Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Za te pieniądze to jeszcze xj 750 lub 650, niezawodne i dość szybkie. Widziałem na otomoto taką jak moja za 5200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalogowany Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 cze, kupiles juz cos? pzdr,zalogowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cielak Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Witam. Obecnie jeżdzę na MZ ETZ i dzisiaj wróciłem z drugiego zlotu motocyklowego w moim życiu i MZ nie dojechała. Mam już dość ładowania kasy w ten motor ( kosztowała mnie około 4 tys). Więc postanowiłem sprzedać i coś tam dozbierać i kupić jakiś niezawodny motorek. A jako że jestem zakochany w czoperach celuje w te motory. Wiem że za tą kase nie kupie sobie prawdziwego czopera ( narazie moje marzenie to Vulcan 800 ). Moje typy to Suzuki Savage, Virago 535, kawasaki EN... Powiedzcie czy za te pieniądze kupie niezawodny motorek dzięki któremu będe sie czuł dobrze na drodze? Bo narazie to tylko stres i koszty kurna :icon_mrgreen: Czekam na pomoc... Pozdrawiam Ja 2 miechy temu kupiłem sobie Hondę VT 500 C z 1984r.Jeździ się na tym fajnie, prędkości rozwija jak na czopera spore, jedyne co może się nie podobać to to, że silnik V w tej maszynie jest dość wysoko obrotowym jak na czopera. Nie ma tak pięknego głosu jak Virago 535. Jednak zdecydowanie jest tańszy.Virażki zaczynają się od 7tyś w górę (pod warunkiem, że nie chcesz kupić czegoś co ma tylko stać :icon_mrgreen: ) Ja za swoją Hondę dałem 4 tysie + ok. 500zł za zarejestrowanie (sprowadzana). Osobiście polecam, choć nie ukrywam, że na wiosnę będę chciał coś większego. Pozdrawiam.Cielak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrz kierownicy Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Ja 2 miechy temu kupiłem sobie Hondę VT 500 C z 1984r.Jeździ się na tym fajnie, prędkości rozwija jak na czopera spore, jedyne co może się nie podobać to to, że silnik V w tej maszynie jest dość wysoko obrotowym jak na czopera. Nie ma tak pięknego głosu jak Virago 535. Jednak zdecydowanie jest tańszy.Virażki zaczynają się od 7tyś w górę (pod warunkiem, że nie chcesz kupić czegoś co ma tylko stać :icon_rolleyes: ) Ja za swoją Hondę dałem 4 tysie + ok. 500zł za zarejestrowanie (sprowadzana). Osobiście polecam, choć nie ukrywam, że na wiosnę będę chciał coś większego. Pozdrawiam.Cielak witam sam sprowadzałeś czy momagał Ci w tym handlarz?pytam bo patrzyłem na moto za granicą i waham się czy nie sprowadzić czegoś najbardziej zastanawiają minie sprawy formalne... jakieś cła akcyzy i wreszcie rejestracja...dużo jest tego załatwiania? pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Witam. Ja w maju kupiłem Honde CBX 750 F(85 r.) za 2500 zł fakt opona tył byla do wymiany akumulator tez. Gość dorzucił mi nowy łańcuch i pełny bak. No moto puki co sprawuje sie dobrze jest troche podrapane i trzeba by je było odmalować ale to juz na zime sobie zostawie Dobra rada to nie ma sie co podniecać jak sie jedzie cos oglądać spojrzeć w dokumenty kiedy wychodzi przeglad i OC zawsze mona na tym cos urwac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smyr14 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Witam jestem świeżakiem w sprawach motocyklowych, ale czuję potrzebę kupna jakiegoś motorka, a tak w ogóle to kumpel mnie zaraził mi bardzo podoba się Honda CB 750 CUSTOM, czy może ktoś coś powiedzieć o tym motorku, jest w tej chwili na allegro(otomoto) za 6800 zł 82`, warto? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M467386 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi