Jogi Opublikowano 14 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 jest tak ja pisał Artur. Co mam zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 a dużo brakuje żeby się schował ? weź się dobrze szczelinie przyjrzyj, może wystarczy delikatnie pilnikiem przejechać, tak jak u forumowego czarcziego w lc2 Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 jest tak ja pisał Artur. Co mam zrobić? Wygląda to na niedopasowany pierścień do tłoka. Zawinił producent/ sprzedawca i do niego należy zgłosić reklamację. Jednak wcześniej sprawdźcie drugi pierścień, zamieńcie miejscami lub sprobujcie ten obrócić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturcr80 Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Dobra jakos sobie poradze , w DT jest czesto spotykane że trzeba piescien jedne szlifowac , POZDRO . KONIEC TEMATU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Ja też niedawno miałem ten problem i okazało się że dolny pierścień jest większy od górnego, zamieniłem miejscami i jest gicior w majcior ;) Teraz musze rozkminić gdzie wcieło iskre ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASer Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Właśnie na gg mu to radziłem ale mowi że nie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jogi Opublikowano 14 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Zamiana nic nie da. Wezne papier 800 i zeszlifuje troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Zamiana nic nie da. Wezne papier 800 i zeszlifuje troche Nic nie da, czy nic nie dała? Czasami tylko tak się wydaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jogi Opublikowano 14 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Próbowalismy zmieniać i nic nie dało!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASer Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 To macie cosik pokichane...;/;/;/;( :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi