ASer Opublikowano 15 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Ma kranik...:) Ale głównie chodzi mi o to by założyć wskaźnik wraz z czujnikiem poziomu paliwa...:banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Ale po co ;) powiedz mi po co :wink: jak ma kranik i jak sie konczy waha to wrzucasz na rezerwe i git :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASer Opublikowano 15 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Może troche dla bajery:)):D ale raczej przydatna rzecz jak się jeździ w traski...:clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olorol Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 ehhh znam ten ból. Kiedyś wybrałem się moją nsr-ką na małą wycieczke. Byłem pewny, że mam z pół baku i zatankuje 40 km za miastem. Okazało sie że było na rezerwie. Potem pchałem 10 km -- cóż.. moje lenistwo, nie chciało sie patrzeć do baku :P Jestem ciekawy czy coś ci z tego wyjdzie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonix Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 (edytowane) Mi tez przydalo by sie cos takiego, robie spore odleglosci na NSRce.Ale chyba duzo z tym roboty. przydal by sie jakis czujnik ze wrzuca sie go do baku i tyle. zadnych kabli. a do zegarow doczepia sie dodatkowy licznik, heh droga radiowa Edytowane 22 Lipca 2007 przez sonix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 W najnowszych kranikach podcisnieniowych montowane są czujniki poziomu paliwa - w dt mam taki bajer, tylko ze mi sie wlasnie kranik rozpieprzyl :icon_mrgreen: masz 2 kabelki wychodzace z kranika, podpinasz pod wyswietlacz i wsioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość japko Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 WitamJeżeli interesuje Cie zamontowanie czujnika z wywierceniem dziury w baku, to wydaje mi sie że świetnie by się nadawał czujnik z aprilki af 125(nie wiem czy w rs czy innych aprilkach jest taki sam). Jest to taki mały pływaczek połączony z potencjometrem drutowym na końcu. Dość precyzyjny i trwały a przy tym mysle ze musi być tani bo to stare moto. Zamontowanie zajmie Ci jakieś 30 min jak nie masz dwóch lewych rąk: wywiercić otwornicą otwór chyba 50mm pozniej , 6 mniejszych i przegwintuj pod sruby mocujące do dokoła i skręcić. Jak Cie zainteresuje ten wskaznik to mogę spróbować zrobić Ci zdjecie jego jak znajde. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASer Opublikowano 24 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 WitamJeżeli interesuje Cie zamontowanie czujnika z wywierceniem dziury w baku, to wydaje mi sie że świetnie by się nadawał czujnik z aprilki af 125(nie wiem czy w rs czy innych aprilkach jest taki sam). Jest to taki mały pływaczek połączony z potencjometrem drutowym na końcu. Dość precyzyjny i trwały a przy tym mysle ze musi być tani bo to stare moto. Zamontowanie zajmie Ci jakieś 30 min jak nie masz dwóch lewych rąk: wywiercić otwornicą otwór chyba 50mm pozniej , 6 mniejszych i przegwintuj pod sruby mocujące do dokoła i skręcić. Jak Cie zainteresuje ten wskaznik to mogę spróbować zrobić Ci zdjecie jego jak znajde. :) No jasne że mnie to interesuje,,,, jak możesz to zrób kilka foteczek...;) :wink: :smile: :banghead: :wink: W najnowszych kranikach podcisnieniowych montowane są czujniki poziomu paliwa - w dt mam taki bajer, tylko ze mi sie wlasnie kranik rozpieprzyl :) masz 2 kabelki wychodzace z kranika, podpinasz pod wyswietlacz i wsioo A ile taki kranik... kosztuje...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi