Piotrek Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 ciekawy ten patent, w swojej cebuli widziałem to i w sumie nie zastanawiałem się , jak tam kask zapiąć. Ale i tak bał bym się go tam zostawić, bo wiadomo jak to jest, na złość Ci szybkę zdejmą albo porysują, a kask w cale tani nie był. W Polsce się to nie sprawdzi, ale w krajach bardziej cywilizowanych jak najbardziej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil11 Opublikowano 19 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 http://www.mFoto.pl/uploads/1414/09doubledring-l_c8090.jpgTak wygląda DD. Jak ktoś się uprze ukraść to przetnie pasek, ale klamerki zostaną przy motocyklu.theBald1 dzieki wielkie. :) Twoje zdjecie podsunelo mi ciekawy pomysl. :cool: Przy tym zapieciu na koncu paska jest nit i jak sadze to chroni on przed calkowitym wywleczeniem sie paska. Wiec zamiast np.zszywac pasek tak zeby nie mogl sie przewlec to zrobie takiego nita. Paska nie bedzie mozna wywlec ze sprzaczki a regulacja dalej bedzie dzialac. :D Tym sposobem tez bedzie musial ktos przeciac pasek zanim wezmie kask. Cytuj Fotograf ślubny WarszawaZdjęcia ślubne Ostrów Mazowiecka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi