enduroguy Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Witam,Poszukuje zamiennika lozyska na gore amortyzatora do ktm'a exc250 05' (sixdays jesli to ma znaczenie). Z tego co sie orientuje to lozysko dolne jest do dostania bez wiekszego problemu za grosze, ale tego gornego nie moge dostac. Pozostaje mi tylko kupno orginalu (140zl w sanchezie z tego co sie orientuje)?pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 ja nawet dolnego nie mogłem dostać jako zamiennik, koszt 180zł, oryginalne ktm'a Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strugal Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 obok lucerny w wawrze jest gosciu co sprzedaje łozyska ma duzo i nietypowie ja dostałem do główki ramy za 25zł bez problemu podjedz zapytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 (edytowane) to lozysko nawet w katalogu nie wystepuje. Sanchez najlepszy jak po to lozysko dzwonilem: po co to chcesz zmieniac? przeciez to sie nie zuzywa.. :)http://rufus.pl/?p=productsMore&iProduct=44&sName=%C5%81o%C5%BCysko-przegubowe-(%C5%9Blizgowe)-PGE-16X-(16x32x21/15)-MGKTo idzie na dol. Pamietam ze kiedys na allegro za rosadna cene koles mial dostepne zarowno dolne jak i gorne lozysko do ktm'a....Pzdr enduroguy Edytowane 14 Lipca 2007 przez Tomski_01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi