mentane Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Poszukuję części do HONDY CBR F4 1999-2000 interesują mnie (naturalnie istotna jest cena): - Czacha (miło by było ze śrubami)- Lampa- Stelaż pod czaszę- Zegary (przynajmniej obudowa)- Lewe wypełnienie czaszy- Przedni błotnik- Wypełnienie między błotnikiem a chłodnicą- Lewy wlot powietrza - Szyba - Lusterka Będę wdzięczny jeżeli wskażecie mi gdzie jeszcze mogę szukać, naturalnie poza salonami Hondy.Tu lub na [email protected] Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoal Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 mi sie wydaje, ze najlepiej zagladnac na allegro...ja znalazlem tam blotnik, kierunek i lusterko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
codrusldn Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 (edytowane) tez szukam paru rzeczy od jakiegos czasu.do tego rocznika ciezko, mamy <zakladam ze to twoja cbr> przejsciowki tzw FX z '99 i FY z '00 i niestety nie jest latwo niektore rzeczy dostac.wogole do tych cbr-ek jakos malo czesci sie kreci po rynku - takie odnosze wrazenie. patrzac na zdjecie kolegi pietro wyzej to mniemam ze nawet w tym samym kolorze sa nasze moto, marze o tym zeby moja przemalowac bo nie cierpie zoltego, ale jak to mowia: jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma :)) Edytowane 16 Lipca 2007 przez codrusldn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi